×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Livrare RCA ieftin

Termen livrare

Livram polite RCA GRATUIT* in toata tara in cel mult 24 de ore (pentru comenzile efectuate si confirmate pana in ora 17:00) prin serviciul de curierat rapid. In acest timp va puteti folosi de o copie a politei RCA pe care o veti primi pe mail in momentul confirmarii comenzii. Comenzile realizate dupa ora 17 vor fi procesate a doua zi.

Bucuresti

Livrare GRATUITA*, pentru polite peste 200 RON.

Craiova

Livrare GRATUITA*, indiferent de valoarea politei.

Alte orase

Livrare GRATUITA*, pentru polite peste 200 RON.

Costuri de livrare si conditii de LIVRARE GRATUITA

 

Conditii de livrare

Posta Romana

Posta Romana

Livrare pe mail

 

 

RCA peste 200 RONGratuit ORIUNDE in RomaniaDa
RCA pe o perioada mai mica de 6 luniLivrarea nu este GratuitaDa
RCA pentru Remorci, Motocicleta/Scuter/Moped/ATV, AutoutilitareGratuit ORIUNDE in RomaniaDa
RCA pentru autoturismele utilizate in regim de Taxi sau Transport de marfaGratuit ORIUNDE in RomaniaDa

* Politele RCA sunt expediate in toata tara prin Posta Romana si se livreaza in cutia postala(nu trebuie sa va deplasati la oficiul postal).

** Polita RCA poate fi livrata si prin Curier Rapid, contra cost. Costul de livrare va fi comunicat prin email sau telefon.

*** Politele sunt livrate la adresa de livrare specificata in momentul finalizarii comenzii online.

COSTURI DE LIVRARE

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara prin Posta Romana(in cutia postala).

*Livrarea NU este GRATUITA pentru orice asigurare RCA incheiata pe o perioada mai mica de 6 luni.

*Livrarea NU este GRATUITA pentru urmatoarele categorii auto incheiate pe o perioada mai mica de 12 luni: Remorci, Motocicleta/Scuter/Moped/ATV, Autoutilitare. Costurile de livrare vor fi comunicate telefonic sau pe e-mail.

*Livrarea NU este GRATUITA pentru autoturismele utilizate in regim de Taxi sau Transport de marfa incheiate pe o perioada mai mica de 12 luni. Costurile de livrare vor fi comunicate telefonic sau pe e-mail.

NOU: LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in Europa pentru orice asigurare RCA a carei prima depaseste 300 RON si respecta toate cerintele de mai jos:

* Autoturismul pentru care se emite polita de asigurare trebuie sa fie inmatriculat definitiv in Romania.

* Metoda de plata acceptata este doar plata online cu cardul sau transfer bancar. Dupa confirmarea platii, asigurarea RCA se transmite pe email in format electronic si o puteti folosi pana ajunge originalul.

* Asigurarea RCA este incheiata pe o perioada de minim 6 luni.

*Asigurarea RCA este incheiata pentru un autoturism.

* NU se livreaza polite RCA pentru urmatoarele categorii auto: Remorci, Motocicleta/Scuter/Moped/ATV, Autoutilitare. Livrarea se face doar pe email imediat ce plata este confirmata.

Posta Romana

* Autoturismele sunt utilizate doar in scop personal ci nu pentru Transport de marfa/persoane.

Politele RCA vor fi expediate utilizand serviciile puse la dispozitie de Posta Romana iar termenul de livrare estimat este de 7-10 zile lucratoare.

Modalitati de plata:

Ramburs

Cash la livrare in momentul in care originalul politei ajunge la dumneavoastra acasa prin curierul rapid. Incepand cu 01.01.2017 nu mai expediem polite RCA cu plata ramburs.

Ordin de plata(transfer bancar)

In acest caz va vom comunica datele necesare efectuare platii. Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii. Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.

Online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). NU este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.romasig.ro foloseste procesatorul online LibraPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

www.romasig.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Incheie o polita rca ieftin online. Livrare rapida si GRATUITA!

TOP