×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea de accidente pentru angajati

Tot ce trebuie sa stii despre Asigurarea de accidente pentru angajati

Accidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina. Allianz-Tiriac ofera produse de asigurari de accidente adaptate celor mai variate domenii de activitate. Fie ca vorbim de societati de transport, de membri ai echipelor sportive, de vanatoare si pescuit, sau de grupuri de copii plecati in tabere, vei gasi cu siguranta la noi asigurarea de accidente care raspunde nevoilor tale concrete de protectie.

Polita de asigurare de accidente a persoanelor juridice, ofera grupului asigurat protectie permanenta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, oriunde se afla, pe intreg teritoriul Romaniei cat si in afara tarii, impotriva diferitelor consecinte ale accidentelor care pot surveni.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist

Beneficii

Asigurarea de accidente pentru angajatiRiscurile asigurate:

  • deces si invaliditate permanenta, ca urmare a unui accident. Accidentele cuprinse in asigurare sunt urmatoarele evenimente subite, provenite din afara si produse fara vointa persoanei asigurate: explozia, prabusirea/ alunecarea de teren, lovirea, inteparea, taierea, caderea, alunecarea, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, trasnetul, electrocutarea, arsura, degerarea, inecul, intoxicarea subita, otravirea, asfixierea subita, infectia accidentala, cele produse ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport sau din cauza accidentelor produse acestora, precum si cele provocate de functionarea ori folosirea masinilor, aparatelor, instrumentelor, sculelor sau armelor, urmarile imediate (deces sau invaliditate permanenta) ale efortului fizic excesiv, impus de forta majora.
  • optional - convalescenta si spitalizare
  • optional - fracturi din accident
  • optional - interventii chirurgicale post traumatice.

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari din categoria Asigurari pentru angajati

Asigurarea de viata

Asigurare de viata pentru angajatiStim cat de importanti sunt angajatii tai. Stim ca impreuna formati o echipa care construieste zi de zi succesul afacerii tale. De aceea, sanatatea lor este importanta pentru tine si doresti sa le poti fi alaturi si sa-i ajuti si in momentele mai putin placute ale vietii.

Asigurarea de sanatate privata

Asigurarea de sanatate privataAngajatii sanatosi, care au acces la servicii medicale de calitate si isi pot rezolva convenabil si eficient problemele medicale cu care se confrunta, vor inregistra performante profesionale superioare.

De ce sa alegi o asigurare de sanatate?

  • Costuri avantajoase si facilitati fiscale - cheltuiala deductibila fiscal conform legii, in limita a 400 de euro/an/angajat
  • Flexibilitate in configurarea pachetului de beneficii acordat angajatilor

Asigurarea de accidente

Asigurarea de accidente pentru angajatiAccidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina. Oferim solutii de asigurari de accidente adaptate celor mai variate domenii de activitate. Fie ca vorbim de societati de transport, de membri ai echipelor sportive, de vanatoare si pescuit, sau de grupuri de copii plecati in tabere, vei gasi cu siguranta la noi asigurarea de accidente care raspunde nevoilor tale concrete de protectie.

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP