×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL autorizat de catre AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA avand numarul RBK-006 in Registrul brokerilor de asigurare, in calitate de operator date cu caracter personal inscris sub numarul 711010254387 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este ofertarea, negocierea, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru ofertare, negociere, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai societatilor de asigurare.

Operatorul foloseste servicii ale societatilor de curierat rapid pentru livrarea corespondentei catre dumneavoastra, scop în care furnizeaza acestora date cu privire la adresa de livrare si numarul de telefon de contact convenit cu acceptul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra sunt transferate pe serverele societatilor de asigurare in scopul prelucrarii lor in procesul de ofertare, incheiere contracte de asigurare si in scopul indeplinirii obligatiilor asumate prin contract.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul romasig.ro este mijlocul electronic de comercializare a contractelor de asigurare de catre brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL, aflat la adresa URL: https://www.romasig.ro.

Site-ul romasig.ro este destinat consumatorilor potentiali si/sau finali, asigurati si/sau potentiali asigurati care au calitatea de utilizatori ai acestui site.

Utilizatorii site-ului romasig.ro furnizeaza brokerului de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL informatii referitoare la date personale (nume/prenume, adresa, e-mail, numar telefon si nu numai) inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site.

Prin accesarea site-ului romasig.ro si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestuia de catre brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL, utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularul on-line de comanda, de completat.

Orice utilizator care acceseaza site-ul romasig.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal de catre brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL pentru:

- efectuarea de comunicari in scopul intermedierii produselor publicate pe site-ul romasig.ro;

- furnizarea produselor publicate pe site-ul romasig.ro, incluzand procesarea formularului de comanda, facturarea, solutionarea cererilor si a petitiilor, prevenirea/depistarea fraudelor.

In cazul in care un utilizator al site-ului romasig.ro nu doreste ca brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL sa proceseze datele sale cu caracter personal, utilizatorul va trimite o scrisoare catre brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL la contact@romasig.ro in scopul solicitarii si manifestarii dreptului de acces si interventie la datele cu caracter personal, dreptului de opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a dreptului de a nu fi supus unei decizii individuale.

Brokerul de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare aplica metodele cele mai moderne si mai performante pentru oferirea celui mai inalt grad de siguranta a datelor cu caracter personal si tranzactiilor electronice.

Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.

Plata pentru achizitionarea produselor de pe site-ul romasig.ro poate fi efectuata si prin intermediul solutiilor de plata online. Informatiile privind datele cardului bancar nu sunt transferate si implicit nu pot fi stocate pe serverele brokerului de asigurare ROMASIG Broker de Asiguarare SRL.

Orice incercare neautorizata de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului romasig.ro sau de a afecta performantele sistemului informatic al brokerului de asigurare ROMASIG Broker de Asigurare SRL este tentativa de fraudare a site-ului romasig.ro si atrage dupa sine cercetarea penala impotriva faptuitorului.

TOP