×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

RCA ieftin rca ieftin

Alege o asigurare RCA ieftin si plateste online cu cardul si primesti asigurarea RCA pe email in doar 3 minute!

Anunt important!

  • Incepand cu data de 01.07.2020, societatile de asigurare din Romania vor tipari politele de asigurare Carte Verde pe suport de hartie alba.
  • Politele de asigurare Carte Verde emise inainte de data de 01.07.2020 tiparite pe hartie verde, isi vor mentine valabilitatea pana la expirarea perioadei inscrisa in politele respective.
  • Pentru autovehiculele inmatriculate si asigurate in alte state membre ale Sistemului Carte Verde, incepand cu data de 01.07.2020, vor fi valabile deopotriva atat asigurarile Carte Verde tiparite pe hartie alba cat si cele tiparite pe hartie verde.

Daca tii la masina ta, atunci alege cea mai accesibila asigurare CASCO la pret de RCA!

Alege o asigurare CASCO Start de la Euroins a carei prime valoreaza cat polita de asigurare RCA(de la Euroins). Fara inspectie de risc si fara fransiza!

Ce este asigurarea obligatorie RCA si de ce este obligatorie?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite. Asigurarea de raspundere civila auto este fundamental diferita de asigurarea tip Casco, aceasta din urma fiind o asigurare facultativa prin care persoana care primeste despagubiri pentru daunele produse autovehicului sau este asiguratul, si nu un tert. Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importanta si in cazul cand proprietarul unui autovehicul a incheiat o asigurare tip Casco pentru avarii din propria vina si furt.
Toti proprietarii de autovehicule trebuie obligatoriu sa incheie o asigurare de raspundere civila auto (RCA) si sa plateasca toate primele de asigurare aferente. Scopul acestei asigurari rca este ca cel pagubit sa primeasca obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba (cu alte cuvinte chiar daca cel care a produs paguba ar putea sau nu sa plateasca despagubiri.)
In acest fel, asigurarea de raspundere civila auto este in interesul tertului pagubit, dar si in interesul celui care a produs paguba. Trebuie remarcat ca s-ar putea intampla ca, doar dintr-o mica neatentie, un conducator auto sa produca pagube celui pe care l-a accidentat evaluate la o suma considerabila, suma care i-ar afecta considerabil bugetul.

De ce sa alegi o asigurare RCA ieftin de la ROMASIG.ro?

Prin ROMASIG.ro spui cel mai ieftin rca de pe piata asigurarilor obligatorii auto din Romania. Noi promovam conceptul unui serviciu de calitate la cel mai mic pret din Romania deoarece orice posesor de autovehicul cauta o asigurare rca ieftin. Poti beneficia de o asigurare rca ieftin, la doar 3 click-uri distanta, numai prin www.romasig.ro deoarece noi adunam toate ofertele, de la toate companiile de asigurari pentrua va oferi cea mai ieftina asigurare RCA. Comparand toate ofertele va este mult mai usor sa alegeti o asigurare rca ieftin si convenabil pentru dumneavoastra. Site-ul www.ROMASIG.ro iti asigura livrarea GRATUITA in toata tara in doar 24h, poti beneficia de un RCA ieftin cu livrare GRATUITA daca polita de asigurare rca depaseste suma de 200RON(conform sectiunii de Livrare). Prin ROMASIG.ro puteti beneficia de reduceri de pana la 50% in functie de istoricul daunalitatii si a clasei Bonus-Malus pentru a incheia cu adevarat o asigurare RCA ieftin. Ne recomanda cei 25 ani de succes prin atitudine!

RCA online mai scump in 2024?

Probabil va intrebati daca asigurarile rca online sunt alegerea potrivita pentru dumneavoastra, insa internetul a devenit o unealta foarte importanta in ultimii ani pentru a face cumparaturi online de orice fel. Urmarind acest trend orice sofer isi poate achizitiona online o asigurare rca ieftin. De asemenea societatile de asigurare pun la dispozitia asiguratilor posibilitatea de a putea incheia online si alte tipuri de asigurari: CASCO, asigurari facultative si obligatorii de locuinte, asigurari de sanatate, asigurari medicale de calatorii in strainatate. Exista foalte multe avantaje in momentul in care optati pentru incheierea unei asigurari rca ieftin online printre care enumeram: comoditate(nu trebuie sa va deplasati pentru a putea incheia polita de asigurare rca), flexibilitate in a alege cel mai ieftin rca de pe piata comparand simultan tarifele asigurarilor rca la toate companiile de asigurari, si nu in ultimul rand faptul ca asigurarea rca ieftin ajunge la dumneavoastra in cel mult 24h oriunde in Romania fara costuri suplimentare, transportul acesteia fiind GRATUIT(conform sectiunii de Livrare).

Suport online pentru achizitia unei asigurari rca ieftine

ROMASIG.ro va pune la dispozitie mai multe metode prin care puteti beneficia de consultanta online gratuita in vederea alegerii celei mai bune asigurari rca pentru autoturismul dumneavoastra. Suportul online se dovedeste a fi o unealta foarte importanta in comunicarea cu clientii si de aceea oferim asiguratilor ce doresc sa incheie o asigurare rca ieftin prin intermediul nostru posibilitatea de a ne putea contacta prin foarte multe medii(telefonic, mail, Chat online) sau chiar de a ii contacta noi lasandu-ne numarul de telefon. Astfel alegeti in cunostinta de cauza ce este mai bun pentru autoturismul dumneavoastra alegand o asigurare rca ieftin. Clientii nostri sunt foarte importanti de aceea beneficiaza de tot suportul si sprijinul necesar pentru a putea alege cea mai ieftina asigurare rca in timp real. Puteti beneficia de suport online si in timp real cu ajutorul chat-ului online unde puteti adresa orice intrebare sau nelamurire cu privire la eventualele asigurari rca.

RCA ieftin online: MIT sau REALITATE?

Incepand cu anul 2010 utilizatorii de internet au inceput sa caute asigurari rca ieftin online. De atunci si pana in prezent exista o concurenta acerba in lumea virtuala pentru a oferi cel mai ieftin rca din Romania. Tarifele politelor de asigurare rca sunt obtinute in timp real direct de la societatile de asigurare iar din momentul alegerii unei asigurari rca ieftine si pana intrarea in posesia acesteia nu va despart mai mult de 24h. Site-ul www.ROMASIG.ro iti asigura livrarea GRATUITA in toata tara in doar 24h, poti beneficia de un RCA ieftin cu livrare GRATUITA daca polita de asigurare rca depaseste suma de 200RON(conform sectiunii de Livrare). Cel mai ieftin rca online este cel pe care il considerati dumneavoastra dupa ce ati comparat toate tarifele asigurarilor rca de la toate societatile de asigurare. Alege sa inchei rapid, inteligent, eficient o asigurare rca ieftin de la ROMASIG.ro si mitul unei asigurari rca ieftin va deveni realitate.

TOP