×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea pentru utilaje

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea pentru utilaje

Asigurarea pentru utilaje este valabila in timpul perioadei de exploatare a masinilor/utilajelor, dar si pe perioada neutilizarii, precum si in timpul operatiilor de asamblare/dezasamblare in scopul curatarii, mentinerii sau repararii lor.

Activitatea de productie implica costuri si energie pentru sustinerea fluxului tehnologic, insa accidente pot surveni in orice moment.

Trebuie sa iti protejezi echipamentele si instalatiile utilizate in procesul de productie pentru toate riscurile, atat pentru riscuri precum cutremur, inundatie si fenomene atmosferice (in baza Asigurarii cladirilor si bunurilor), cat si pentru riscuri specifice – cum sunt scurt-circuit, supratensiune, dezmembrare ca urmare a fortei centrifuge etc. – in baza politei specifice.

Poti asigura pe aceasta polita masini-utilaje, masini-unelte, echipamente, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte echipamente asimilate acestora.

Pentru a putea fi cuprinse in asigurare, masinile/utilajele trebuie sa fi trecut cu succes procedura de punere în funcţiune (pentru bunurile nou produse/recent achiziţionate, prin eliberarea certificatului privind încheierea cu succes a testelor de încercare/verificărilor de recepţie), sa fie intr-o stare buna de intretinere si functionare.

Este o polita de tip “toate riscurile” acoperind pagubele (distrugerea fizica sau avarierea) la masinile/utilajele asigurate necesitand reparatia sau inlocuirea acestora, ca urmare a unor avarii electrice sau mecanice produse în mod accidental, brusc şi neprevăzut, din cauze interne/externe, care nu au fost în mod expres excluse conform conditiilor de asigurare.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist
Asigurarea pentru utilaje

Beneficii

Exemple de Riscuri acoperite:
  • accidente fortuite: deformare, rupere, dezmembrare, aruncarea in timpul functionarii a unor parti componente, defectiuni sau erori de functionare a dispozitivelor de protectie, patrunderea de corpuri straine etc.;
  • lipsa accidentala a apei in boilere sau in recipientele aflate sub presiune;
  • explozie fizica (rupere/distrugere/dezmembrare prin exercitarea fortei aburilor ori a vaporilor, fluidului intern sau a presiunii aerului);
  • suprapresiune sau implozie;
  • scurtcircuit, supratensiune, suprasarcina, formarea de arcuri voltaice, inductie;
  • defecte sau greseli de proiectare, fabricatie ori executie, defecte de material sau erori de montare/instalare.

Masinile si utilajele se asigura valoarea de inlocuire cu unele noi, identice sau similare (aceiasi parametri tehnici, constructivi). In suma asigurata se pot include si cheltuielile de montare, transport, taxe vamale, alte taxe.

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari pentru cladiri si bunuri companii

Asigurarea pentru cladiri si bunuri

Asigurarea pentru cladiri si bunuri

Ai investit munca si resurse in afacerea ta, de aceea trebuie sa fii prevazator pentru situatiile neplacute. Pentru ca iti doresti ca aceasta sa fie in siguranta, lasa in grija noastra riscurile ce-ti pot afecta afacerea si iti vom oferi cea mai buna solutie.

Asigurarea Cladirilor si Continutului (bunurilor) te ajuta sa-ti protejezi cladirea (in integritatea lor constructiva inclusiv instalatiile care asigura functionalitatea acesteia) si bunurile (mobilier, mijloace fixe/obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalatii, materii prime, stocuri etc.). Asigurarea se adreseaza societatilor din diverse ramuri comerciale si industriale.

Asigurarea pentru utilaje

Asigurarea pentru utilaje

Activitatea de productie implica costuri si energie pentru sustinerea fluxului tehnologic, insa accidente pot surveni in orice moment.

Trebuie sa iti protejezi echipamentele si instalatiile utilizate in procesul de productie pentru toate riscurile, atat pentru riscuri precum cutremur, inundatie si fenomene atmosferice (in baza Asigurarii cladirilor si continutului), cat si pentru riscuri specifice – cum sunt scurt-circuit, supratensiune, dezmembrare ca urmare a fortei centrifuge etc. – in baza politei specifice.

Asigurarea de echipamente electronice

Asigurarea de echipamente electronice

Pentru multe companii, echipamentele electronice au devenit atat de importante pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, incat o avariere a acestora ar produce serioase perturbari si chiar intreruperea activitatii.

Atat pagubele in sine, cat si costurile de reparare ori inlocuire pot periclita serios afacerea. Avand in vedere concentrarea mare a valorii pe locatie, precum si pagubele mari ce se pot inregistra, este evident ca ai nevoie de protectia prin asigurare.

Asigurarea de bunuri casabile

Asigurarea de bunuri casabileAsigurarea de bunuri casabile iti ofera protectie financiara pentru investitiile tale in bunuri casabile, rame, cadre, suporturi.
De asemenea, asigurarea de bunuri casabile iti acopera cheltuielile pentru inlocuirea bunurilor asigurate sparte sau crapate.

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP