×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Relatia dintre proprietar si chiriasii sai nu este intotdeauna lipsita de surprize neplacute. Desi responsabil si prevazator, uneori e posibil sa pierzi din vedere necesitatea efectuarii unor reparatii sau a unor lucrari de intretinere in locuinta pe care o inchiriezi.

In cazul in care, din cauza neglijentei tale, bunurile apartinand chiriasilor sunt avariate, vei fi obligat sa-ti asumi responsabilitatea acestor pagube si sa platesti chiriasilor despagubiri.

Noi intelegem ca asumarea responsabilitatii financiare intr-o astfel de situatie iti poate dezechilibra bugetul, de aceea venim in sprijinul tau cu o solutie pentru preluarea platii despagubirilor.

Beneficii

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias iti ofera protectie financiara in urmatoarele situatii:

  • cheltuielile medicale necesare restabilirii sanatatii chiriasului sau familiei sale in cazul producerii de vatamari corporale acestora
  • cheltuielile in caz de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitorii chiriasilor
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale la bunurile chiriasilor
  • cheltuielile de judecata, in cazul in care pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instantele de judecata, iar acestea au stabilit ca despagubirile cad in sarcina ta.

Asigurarea de raspundere civila profesionala a proprietarului fata de chirias ofera protectie financiara

  • indiferent de perioada de inchiriere
  • indiferent de tipul imobilului si de destinatia acestuia - locuinta, sediu social, magazin, depozit, stand expozitional, cabinet sau birou.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist
Raspundera chiriasului fata de proprietar

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari de raspundere civila

Asigurarea de raspundere civila generala

Raspunderea civila a managerilor

Asigurarea de raspundere civila generala, destinata persoanelor juridice, acopera daunele materiale cauzate tertilor ca urmare a exercitarii activitatilor specifice. Oricat de unita ar fi echipa cu care lucrezi, oricat de bine pregatiti sunt oamenii pe care i-ai angajat, exista riscul unor accidente neprevazute, iar consecintele pot duce la cheltuieli nu tocmai de neglijat.

Asigurarea acopera prejudicii materiale produse neintentionat, precum vatamare corporala ce ar putea avea drept consecinta incapacitatea temporara de munca, invaliditatea sau chiar decesul.

 

Asigurarea de raspundere civila a managerilor

Raspunderea civila a managerilorCand ai in responsabilitate o companie, taskurile din fiecare zi pot duce la oboseala, iar oboseala duce uneori la neglijenta si erori. Dar nu-ti face griji. Pentru orice greseala exista o rezolvare. Daca vrei sa fii sigur ca firma ta nu iese in pierdere din cauza unori erori, alege asigurarea speciala de raspundere civila pentru persoanele din conducerea companiei tale.

Asigurarea de raspundere civila profesionala

Raspundere civila profesionalaMeseria ta se bazează pe reputație şi nu îți permiți să faci greșeli. Ca profesionist, indiferent că eşti medic, notar sau avocat, trebuie să fii extrem de atent, mai ales dacă cea mai mică greşeală aduce prejudicii majore clienţilor tăi.

Asigurarea de răspundere civilă profesională acoperă răspunderea pe care ți-ai asumat-o contractual faţă de clienţi/beneficiari pentru prejudiciile cauzate acestora, ca urmare a unor acte, fapte, săvârşite din culpa ta (erori, omisiuni, greşeli proprii comise fără intenţie), în timpul şi/sau în legătură directă cu desfăşurarea activităţii profesionale, pentru care ești autorizat.

Asigurarea de raspundere a chiriasului fata de proprietar

Raspundera chiriasului fata de proprietarAi inchiriat un apartament, o casa sau un spatiu. Platesti chiria si ești atent cu imobilul inchiriat si cu bunurile proprietarului. Este firesc sa fii responsabil pentru toate acestea, pe toata perioada contractului.

Din pacate, momentele de neatentie se pot solda cu pagube accidentale si, pentru ca reparatiile costa, iar bugetul tau nu include cheltuieli urgente, e bine sa ai o asigurare de raspundere civila fata de proprietar – pentru ca asa vei putea beneficia de protectia financiara pe care aceasta ti-o garanteaza.

Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Raspundera chiriasului fata de proprietarRelatia dintre proprietar si chiriasii sai nu este intotdeauna lipsita de surprize neplacute. Desi responsabil si prevazator, uneori e posibil sa pierzi din vedere necesitatea efectuarii unor reparatii sau a unor lucrari de intretinere in locuinta pe care o inchiriezi.

In cazul in care, din cauza neglijentei tale, bunurile apartinand chiriasilor sunt avariate, vei fi obligat sa-ti asumi responsabilitatea acestor pagube si sa platesti chiriasilor despagubiri.

Asigurarea de raspundere a producatorului

Raspunderea ProducatoruluiIn calitate de producator, principalul tau obiectiv este sa furnizezi pietei produse impecabil executate, ce respecta normele categoriilor lor.

Orice defect de fabricatie, orice viciu al ambalajelor sau ale instructiunilor de utilizare ale produselor poate conduce la crearea unor prejudicii cu consecinte serioase asupra bunului mers al afacerii tale: retragerea de pe piata a produselor, imposibilitatea de mai obtine venit din vanzarea acestora, obligatia de plata a unor despagubiri importante.

Asigurarea de raspundere fata de angajati

Raspunderea fata de angajatiEsti responsabil pentru profesionistii ce fac parte din echipa ta – trebuie sa le asiguri conditii de lucru optime, in conformitate cu legislația referitoare la procttia muncii in vigoare.

Atunci cand din cauza neglijentei companiei tale ei sunt victimele unui accident de munca sau bunurile lor sunt avariate/distruse, va trebui sa suporti cheltuielile necesare remedierii prejudiciilor provocate.

Poti benefica insa de protectie financiara in astfel de situatii prin contractarea unei asigurari de raspundere civila legala fata de angajati.

TOP