×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Garantia de buna executie a mentenantei(Maintenance Bond)

Tot ce trebuie sa stii despre Garantia de buna executie a mentenantei

Este instrumentul de garantare solicitat Executantului dupa finalizarea contractului. Scopul garantiei de buna executie aferenta perioadei de notificare a defectelor este de a asigura Beneficiarul ca Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce fac referire la perioada de notificare a defectelor. Valoarea garantiei de mentenanta este stabilita in functie de valoarea garantiei de buna executie și se reduce, la terminarea lucrarilor, la 30% din valoarea initiala a garantiei de buna executie.

Asigurarea de buna executie pentru perioada de notificare a defectelor ( asigurarea de intretinere si mentenanta – MAINTENANCE BOND) vine in completarea asigurarii de buna executie, Performance Bond, si acopera perioada de intretinere post executie, daca aceasta perioada a fost prevazuta in contractul initial.

Perioada maxima de Asigurare este de 60 luni. In cazuri de exceptie aceasta garantie poate fi incheiata pentru perioade de pana la 15 ani cu respectarea anumitor conditii.

Beneficii

  • facilitarea executarii lucrarilor contractate;
  • deblocarea sumelor constituite ca garanţie de mentenanta;
  • neafectarea capitalului de lucru, prin neconstituire de cash colateral;
  • timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare.
  • costuri reduse

 

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist
Garantia de buna executie a mentenantei

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari din categoria Asigurari de Garantii

Garantia de participare la licitatii(Bid Bond)

Garantia de participare la licitatiiGarantia de Participare la Licitatie este instrumentul de garantare care este solicitat oricarui Ofertant care intentioneaza sa participe la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica.

Scopul Garantiei de Participare la Licitatie este de a proteja Autoritatea Contractanta (organizatorul licitatiei) fata de un eventual comportament necorespunzator al Ofertantului in timpul derularii procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica.

Garantia de buna executie(Performance Bond)

Garantia de buna executieGarantia de buna executie (Performance Bond) este instrumentul de garantare solicitat oricarei companii care semneaza un contract de achizitie publica.

Beneficiarul contractului are astfel la dispozitie o garantie certa care il protejeaza fata de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate de Executant prin contract.

Garantia de buna executie a mentenantei(MAINTENANCE BOND)

Garantia de buna executie a mentenanteiEste instrumentul de garantare solicitat Executantului dupa finalizarea contractului. Scopul garantiei de buna executie aferenta perioadei de notificare a defectelor este de a asigura Beneficiarul ca Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce fac referire la perioada de notificare a defectelor. Valoarea garantiei de mentenanta este stabilita in functie de valoarea garantiei de buna executie și se reduce, la terminarea lucrarilor, la 30% din valoarea initiala a garantiei de buna executie.

Garantia de returnare a avansului(ADVANCE PAYMENT BOND)

Garantia de returnare a avansuluiEste o garantie oferita de executant in favoarea beneficiarului care garanteaza rambursarea sumei platite in avans de catre beneficiar executantului.

Avantajele oferite prin alegerea Asigurarii de Garantii sunt:

  • Posibilitatea participarii la mai multe proceduri de achizitie publica
  • Reprezinta o alternativa a scrisorilor de garantii bancare emise de catre banci, fara blocare de fonduri

Garantia de plata

Garantia de plataPrin Poliţă de asigurare de garanție de plata, ASIGURATUL și ASIGURĂTORUL se obligă să garanteze faţă de beneficiar, îndeplinirea obligaţiilor de plata la termen a debitelor decurgând din contractul nominalizat, în limita sumei garanţiei, în strictă concordanţă cu termenele şi condiţiile stipulate în contract .

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP