×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea pierderilor financiare din intreruperea activitatii

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de pierderi financiare din intreruperea activitatii

Asigurarea pierderilor financiare din intreruperea activitatii (Business Interruption) protejeaza afacerea dumneavoastra impotriva pierderilor cauzate de intreruperea temporara a activitatii datorata unui incendiu, fenomene naturale, avarii accidentale ale masinilor/utilajelor si alte riscuri; precum si recompensarea pentru pierderea de venituri aferente activitatii de exploatare ca urmare a unei intreruperi in activitatea dumneavoastra.

Compania ta se poate confrunta in orice moment cu un eveniment neprevazut, precum incendiu, cutremur, furtuna, inundatii, apa de conducta, avarii accidentale ale masinilor/utilajelor, supratensiune etc. Astfel de evenimente pot genera pierderi mult mai mari decat bunurile si proprietatile efectiv avariate ori distruse. Te poti confrunta cu pierderi de venit din cauza incetarii productiei, cresterea cheltuielilor de operare daca esti constrans sa te muti temporar in alta locatie pentru continuarea activitatii, etc.

Beneficii

Asigurarea de pierderi financiare din intreruperea afacerii este o asigurare de consecinta, acoperind pagubele cauzate de intreruperea activitatii ca urmare a avarierii, distrugerii ori pierderii bunurilor asigurate folosite de tine in activitate (mijloacelor fixe sau circulante, de exemplu: cladiri, masini, utilaje, instalatii, echipamente, materii prime etc.) din cauza unor riscuri acoperite prin Polita cadru (Asigurarea cladirii si a bunurilor, Asigurarea masinilor si utilajelor pentru avarii accidentale sau Asigurarea echipamentelor electronice).

Primesti despagubiri pentru pierderea de profit brut cauzata de:

  • fie de reducerea cifrei de afaceri ca urmare a intreruperii activitatii datorita producerii unui risc asigurat;
  • fie de cresterea cheltuielilor de exploatare prin aparitia unor costuri suplimentare necesar a fi efectuate in mod rational, numai in scopul diminuarii sau evitarii scaderii cifrei de afaceri comparativ cu cea care s-ar fi realizat in perioada de despagubire, daca nu s-ar fi produs evenimentul asigurat. Costurile suplimentare nu trebuie sa depaseasca valoarea pierderii de profit evitata ca urmare a efectuarii acestora in acest scop. Din costurile suplimentare se scad cheltuielile generale aferente perioadei de intrerupere a activitatii (cheltuieli deductibile din profitul brut care nu se mai efectueaza ca urmare a intreruperii activitatii).

Suma asigurata este compusa din profitul brut, precum si alte costuri suplimentare declarate la incheierea asigurarii cu conditia sa fie cuprinse in declaratia profitului brut.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist
Pierderi financiare din intreruperea activitatii

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari de Protectie financiara / Risc financiar

Asigurarea de credit comercial

Asigurarea de credit comercialIntr-un mediu concurential si riscant din perspectiva bonitatii si stabilitatii financiare a partenerilor de afaceri (clientii debitori), asigurarile de credite comerciale reprezinta cea mai buna modalitate de a-ti proteja si dezvolta afacerea.

Asigurarea de credite comerciale este un instrument eficient de management al riscului, care te ajuta sa previi si sa minimizezi riscurile asociate contractelor comerciale, protejandu-ti afacerea si activele companiei.

Asigurarea titlului de proprietate

Riscurile asigurate pot viza nenumarate aspecte, de la cererile de retrocedare la fraude sau vicii in autorizatia de construire. Titlul de proprietate este elementul esential al dreptului de proprietate deoarece constituie actul juridic in baza caruia proprietarul isi exercita prerogativele dreptului sau asupra bunului.

Prin urmare, punerea la adapost a titlului de proprietate de orice posibile pretentii, revendicari sau vicii de forma sau fond echivaleaza cu conservarea dreptului de proprietate, iar acest lucru se poate realiza prin asigurarea titlului de proprietate.

Pierderi financiare din intreruperea activitatii

Pierderi financiare din intreruperea activitatiiCompania ta se poate confrunta in orice moment cu un eveniment neprevazut, precum incendiu, cutremur, furtuna, inundatii, apa de conducta, avarii accidentale ale masinilor/utilajelor, supratensiune etc. Astfel de evenimente pot genera pierderi mult mai mari decat bunurile si proprietatile efectiv avariate ori distruse. Te poti confrunta cu pierderi de venit din cauza incetarii productiei, cresterea cheltuielilor de operare daca esti constrans sa te muti temporar in alta locatie pentru continuarea activitatii, etc.

Asigurarea de risc politic

Această formă de asigurare cunoaşte o dezvoltare puternică în ultimele decenii ca urmare a complexităţii activităţii economice, a comerţului şi investiţiilor internaţionale, modificării reglementărilor naţionale, instabilităţii climatului politic general. De aceea, riscul politic este mult mai dificil de evaluat şi cunoaşte diferenţe foarte mari de la o ţară la alta. Acest lucru este determinat şi de lipsa unor statistici în domeniu, de modificările rapide de la o perioadă la alta într-o singură ţară, precum şi de varietatea sistemelor sociale sau politice. Toate acestea, alături de complexitatea evaluării riscului şi relativa noutate pe piaţa asigurărilor duc la un nivel relativ ridicat al primelor de asigurare cu aceleaşi mari diferenţe de la o ţară la alta.

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP