×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea de sanatate privata pentru angajati

Tot ce trebuie sa stii despre Asigurarea de sanatate privata pentru angajati

Angajatii sanatosi, care au acces la servicii medicale de calitate si isi pot rezolva convenabil si eficient problemele medicale cu care se confrunta, vor inregistra performante profesionale superioare.

Oferim solutia optima companiilor, institutiilor si societatilor comerciale interesate sa-si motiveze angajatii.

Beneficii angajator

 • Costuri avantajoase si facilitati fiscale - cheltuiala deductibila fiscal conform legii, in limita a 400 de euro/an/angajat
 • Flexibilitate in configurarea pachetului de beneficii acordat angajatilor
 • Avantaj competitiv pe piata muncii
  Asigurarea de sanatate este unul dintre beneficiile extrasalariale importante pe care il poti oferi angajatilor, in scopul motivarii si fidelizarii acestora. In plus, posibilitatea preluarii in asigurare a membrilor familiilor angajatilor (sot / sotie, copii), respectiv asigurarea unui confort sporit acestora, contribuie la atragerea specialistilor valorosi din piata, retentia angajatilor cheie si fidelizarea membrilor echipei.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist

Beneficii angajat

Asigurarea de sanatate privata

 • Beneficii net superioare celor aferente abonamentelor medicale. Asigurarea acopera un numar nelimitat de servicii medicale in regim ambulatoriu si de interventii chirurgicale, in functie de problemele de sanatate ale angajatilor
 • Experienta civilizata a mersului la doctor, fara birocratie si cheltuieli inutile
 • Acces la servicii medicale de inalta calitate, la cei mai buni specialisti , la aparatura si echipamente performante, de ultima generatie.
 • Acoperire nationala. Acces la o retea extinsa de peste 650 de locatii ale partenerilor medicali Allianz-Tiriac: centre medicale, clinici,cabinete medicale, servicii de ambulanta si spitale
 • Posibilitatea de alegere a furnizorului de servicii medicale (conform conditiilor de asigurare) si acces direct la consultatii, indiferent de specialitatea solicitata, fara trimitere de la medicul de familie sau medicul generalist
 • Posibilitatea preluarii in asigurare a membrilor familiei (sot/ sotie, copiii), asigurandu-le astfel acestora accesul la servicii medicale de calitate superioara
 • Facilitati, reduceri şi gratuitati obtinute suplimentar de Allianz-Tiriac si oferite de diversi furnizori din sfera serviciilor conexe: optică, stomatologie, centre de intretinere si infrumusetare, relaxare si estetica faciala şi corporala.

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari din categoria Asigurari pentru angajati

Asigurarea de viata

Asigurare de viata pentru angajatiStim cat de importanti sunt angajatii tai. Stim ca impreuna formati o echipa care construieste zi de zi succesul afacerii tale. De aceea, sanatatea lor este importanta pentru tine si doresti sa le poti fi alaturi si sa-i ajuti si in momentele mai putin placute ale vietii.

Asigurarea de sanatate privata

Asigurarea de sanatate privataAngajatii sanatosi, care au acces la servicii medicale de calitate si isi pot rezolva convenabil si eficient problemele medicale cu care se confrunta, vor inregistra performante profesionale superioare.

De ce sa alegi o asigurare de sanatate?

 • Costuri avantajoase si facilitati fiscale - cheltuiala deductibila fiscal conform legii, in limita a 400 de euro/an/angajat
 • Flexibilitate in configurarea pachetului de beneficii acordat angajatilor

Asigurarea de accidente

Asigurarea de accidente pentru angajatiAccidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina. Oferim solutii de asigurari de accidente adaptate celor mai variate domenii de activitate. Fie ca vorbim de societati de transport, de membri ai echipelor sportive, de vanatoare si pescuit, sau de grupuri de copii plecati in tabere, vei gasi cu siguranta la noi asigurarea de accidente care raspunde nevoilor tale concrete de protectie.

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP