×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea de bunuri casabile

Beneficii

Asigurarea de bunuri casabile iti ofera protectie financiara pentru investitiile tale in bunuri casabile, rame, cadre, suporturi.
De asemenea, asigurarea de bunuri casabile iti acopera cheltuielile pentru inlocuirea bunurilor asigurate sparte sau crapate.

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de bunuri casabile

Protectie financiara pentru urmatoarele categorii de bunuri

  • bunurile casabile propriu-zis, respectiv: geamuri si oglinzi de orice fel, corpuri de iluminat si lampi (candelabre, lustre, plafoniere, veioze, aplice etc), mijloace de publicitate, firme si reclame luminoase, bunuri sanitare si de igienă (chiuvete, lavabouri, bideuri, cazi, cabine de dus), pereti de caramida de sticla, vitralii, acvarii, luminatoare, panouri solare, placari cu marmura, gresie, faianta, sculpturi, basoreliefuri si alte obiecte de arta din sticla, marmura si alte materiale casabile.
  • Ramele, cadrele, suporturile etc (din lemn, PVC, metalice etc) in care se gasesc incastrate bunurile casabile asigurate, cu conditia cuprinderii valorii acestora in suma asigurata si a mentionarii pe formularul de polită.

Riscurile acoperite de asigurarea pentru bunurile casabile

  • Incendiu, trasnet, explozie, caderea unor corpuri pe cladirea în care se gasesc bunurile casabile, sau direct pe aceste bunuri, cutremur de pamant, inundatie, furtuna, uragan, grindina, ploaie torentiala, prabusire sau alunecare de teren, greutatea zapezii sau a ghetii, avalanse de zapada, urmarile spargerii unor conducte, izbirea de catre vehicule
  • Variatii de temperatura
  • Accidente de orice fel (inclusiv cele produse de catre animale)
  • Lucrari de montare-demontare, mutare a bunurilor asigurate, precum si montare initială greșita
  • Fapte comise de catre om (inclusiv vandalism, terorism, pagube produse de greve sau tulburari civile, actiuni ale unor grupuri rau-voitoare)
  • Furt prin efractie si/sau acte de talharie

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist
Asigurarea de bunuri casabile

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari pentru cladiri si bunuri companii

Asigurarea pentru cladiri si bunuri

Asigurarea pentru cladiri si bunuri

Ai investit munca si resurse in afacerea ta, de aceea trebuie sa fii prevazator pentru situatiile neplacute. Pentru ca iti doresti ca aceasta sa fie in siguranta, lasa in grija noastra riscurile ce-ti pot afecta afacerea si iti vom oferi cea mai buna solutie.

Asigurarea Cladirilor si Continutului (bunurilor) te ajuta sa-ti protejezi cladirea (in integritatea lor constructiva inclusiv instalatiile care asigura functionalitatea acesteia) si bunurile (mobilier, mijloace fixe/obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalatii, materii prime, stocuri etc.). Asigurarea se adreseaza societatilor din diverse ramuri comerciale si industriale.

Asigurarea pentru utilaje

Asigurarea pentru utilaje

Activitatea de productie implica costuri si energie pentru sustinerea fluxului tehnologic, insa accidente pot surveni in orice moment.

Trebuie sa iti protejezi echipamentele si instalatiile utilizate in procesul de productie pentru toate riscurile, atat pentru riscuri precum cutremur, inundatie si fenomene atmosferice (in baza Asigurarii cladirilor si continutului), cat si pentru riscuri specifice – cum sunt scurt-circuit, supratensiune, dezmembrare ca urmare a fortei centrifuge etc. – in baza politei specifice.

Asigurarea de echipamente electronice

Asigurarea de echipamente electronice

Pentru multe companii, echipamentele electronice au devenit atat de importante pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, incat o avariere a acestora ar produce serioase perturbari si chiar intreruperea activitatii.

Atat pagubele in sine, cat si costurile de reparare ori inlocuire pot periclita serios afacerea. Avand in vedere concentrarea mare a valorii pe locatie, precum si pagubele mari ce se pot inregistra, este evident ca ai nevoie de protectia prin asigurare.

Asigurarea de bunuri casabile

Asigurarea de bunuri casabileAsigurarea de bunuri casabile iti ofera protectie financiara pentru investitiile tale in bunuri casabile, rame, cadre, suporturi.
De asemenea, asigurarea de bunuri casabile iti acopera cheltuielile pentru inlocuirea bunurilor asigurate sparte sau crapate.

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP