×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului (CARGO)

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea bunurilor pe timpul transportului (CARGO)

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului se adreseaza companiilor producatoare de bunuri (producatorilor); exportatorilor, importatorilor; altor companii ce presteaza servicii pentru acestea (case de expeditii, distribuitori etc). Se poate incheia de catre proprietarii bunurilor transportate. Este un produs flexibil care permite asigurarea bunurilor care fac obiectul transportului, inclusiv cheltuielile de transport, vamale, precum si alte cheltuieli asemanatoare.

In timpul unui transport se pot intampla diverse evenimente neplacute. Bunurile si marfurile tale sau ale clientilor tai pot fi avariate, distruse sau chiar furate. O decizie gresita sau neglijenta pot fi, astfel, cauze principale pentru pierderi financiare importante. Cu toate acestea, erorile sunt umane si imprevizibile si trebuie sa existe o posibilitate de a preveni orice astfel de neplacere. Iar Gothaer are exact solutia pentru aceste evenimente.

Violeta Tanasoiu

Corporate Sales Specialist

Beneficii

Asigurare CMRPoti incheia o asigurare CARGO atat pentru bunurile si marfurile care iti apartin, indiferent cum se efectueaza transportul – cu vehicule proprii sau inchiriate, precum si pentru bunurile si marfurile apartinand clientilor tai pentru care tu efectuezi sau organizezi transportul.

Bunurile si marfurile transportate sunt asigurate pe perioada transportului terestru, naval, maritim sau pe calea aerului, precum si, in functie de tipul transportului si de optiunea ta, pe timpul transbordarii, al incarcarii/descarcarii sau al depozitarii, precum si pentru riscurile speciale razboi si greve.

Mai mult, poti incheia asigurarea pentru un transport determinat sau pentru o anumita perioada de timp.

In functie de tipul de marfa si de necesitatea de protectie, puteti alege urmatoarele tipuri de acoperiri pentru asigurarile de bunuri si marfuri:

  • Toate riscurile, mai putin excluderile specifice (cum ar fi pierderea uzuala, intarzieri, ambalarea insuficienta sau necorespunzatoare etc.);
  • Pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundare sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunea sau contactul navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea sau luarea de valuri peste bord, patrunderea apei de mare, lac sau rau in nava, ambarcatiune, cala, mijloc de transport, container sau locul de depozitare; dauna totala pentru orice colet pierdut peste bord sau cazut in timpul incarcarii sau descarcarii pe si de pe nava sau ambarcatiune;
  • Pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundarea sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunii sau contactului navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea peste bord.

PARERILE CLIENTILOR & PARTENERI

Multumesc ca ma avertizati din timp cand expira politele RCA si ca nu mai este necesar sa reintroduc datele pentru a le reinnoi.
redacris

Popescu Andrei

REDACRIS SRL
Folosim romasig.ro de cativa ani si totul pana acum a fost in regula. Promptitudinea in onorarea comenzilor si preturile competitive ma determina sa va aleg in continuare.
www.romasig.ro

Ionescu Razvan

BDM Soft Solutions
romasig.ro

Stoian Octavian

Sunt multumit ca am fost anuntat ca imi expira RCA-ul si am posibilitatea de a comanda fara sa caut alte firme.Multumesc!

Alte asigurari din categoria Transporturi&Auto

Asigurarea auto(RCA si CASCO)

Asigurarea autTaxa auto revineo asigura protectia autoturismelor companiei tale in cazul in care sunt implicate intr-un accident. ROMASIG Broker ofera doua variante de asigurari auto, RCA si CASCO, potrivite pentru compania ta.

Când ai o afacere de condus trebuie să fii realist și să îți alegi cu grijă partenerii. În ceea ce priveşte asigurările auto, este necesar un plus de atenție și de precauție, pentru că nu vrei ca activitatea curentă să îți fie pusă în dificultate de proceduri greoaie, despăgubiri întârziate și răspunderi deficitar asumate.

Pentru a evita toate acestea, noi îți garantăm servicii prompte și de calitate, o ofertă completă de asigurări auto, pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce este prioritar în afacerea ta.

Asigurarea de raspundere a transportatorilor(CMR)

Asigurare CMRAsigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate cu vehicule (CMR), vizeaza transporturile de marfa executate in afara Romaniei cat si pe teritoriul tarii.

Asigurarea acopera riscurile de avariere sau de pierdere a marfurilor, conform Conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele (CMR), precum si cheltuielile pentru apararea impotriva pretentiilor nejustificate formulate impotriva transportatorului, limitarea sau evitarea avariilor sau pierderilor materiale, precum si salvarea marfii care a suferit avarii.

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului (CARGO)

Asigurare CMR Asigurarea bunurilor pe timpul transportului se adreseaza companiilor producatoare de bunuri (producatorilor); exportatorilor, importatorilor; altor companii ce presteaza servicii pentru acestea (case de expeditii, distribuitori etc). Se poate incheia de catre proprietarii bunurilor transportate. Este un produs flexibil care permite asigurarea bunurilor care fac obiectul transportului, inclusiv cheltuielile de transport, vamale, precum si alte cheltuieli asemanatoare.

Asigurarea pentru nave maritime, fluviale, agrement

Asigurarea pentru nave maritime, fluviale, agrementAsigurarea este dedicata proprietarilor si operatorilor de nave fluviale si maritime. Pot fi asigurate ambarcatiunile inregistrate in Romania: nave fluviale comerciale, nave de pescuit si alte ambarcatiuni, instalatii si utilaje plutitoare asimilate navelor fluviale.

Asigurarea pentru aeronave

Asigurarea pentru aeronaveAsigurarile de aviatie sunt destinate in principal persoanelor juridice si cuprind produse de asigurare pentru:

  • Aeronave
  • Accidente
  • Raspundere civila fata pasageri, bagaje si marfa
  • Raspundere civila fata de terti
  • Raspundere civila pentru aeroporturi, Administratia de Control a Traficului Aerian si furnizorii de servicii aviatice

Obtine o oferta in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos si vom reveni cu o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

TOP