×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Renaultasigurare rca ieftin renault

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Renault?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Renault, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Renault cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Renault de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Renault.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Renault

Renault S.A. este un producator francez de automobile, furgonete, autobuze, tractoare si autocamioane. Compania mai este cunoscuta pentru modul revolutionar de design, pentru numeroasele progrese tehnologice (inclusiv cele ce privesc siguranta pasagerilor si a pietonilor) si pentru motoarele folosite in competitiile sportive. Corporatia Renault a fost fondata in anul 1898 de cei trei frati Renault, Louis, Marcel si Fernand, dar si prin contributia prietenilor lui Louis, Thomas Evert si Julian Wyer. Louis a fost cel care a avut ideea de a proiecta si construi câteva modele inainte de a-i coopta in echipa si pe fratii lui, renuntând sa mai lucreze la afacerea cu textile a parintilor lor. Primul autoturism Renault, Renault Voiturette 1CV, a fost vândut unui prieten de-al tatalui celor trei, dar nu inainte ca Louis sa testeze autoturismul.

La inceputul anilor 1990, Renault a lansat mai multe modele de succes, printre care Clio care a inlocuit modelul de success Renault 5, lansarea celei de a doua generati a modelului Renault Espace, Renault Twingo, Renault Laguna si Renault 19. La mijlocul anilor 1990, Renault 19 a fost inlocuit de Renault Mégane care a fost prima masina din lume care a acumulat 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP. in 1998, Renault a continuat sa surprinda, prin lansarea modelului Mégane Scénic, model care a reprezentat debutul unei noi clase de automobile, si anume clasa monovolumelor compacte. Succesul companiei a determinat reintrarea in competitiile sportive prin implicarea in Formula 1. Astfel Renault a colaborat cu Williams in anii 1992, 1993, 1996 si 1997 si cu Benetton in 1995.

Pe 27 martie 1999 se formeaza Alianta Renault-Nissan, formându-se o companie mixta fraco-japoneza, fiecare având propria identitate de marca. Astfel Renault detine 44,4% din actiunile Nissan, iar acestia detin 15% din actiunile celor de la Renault, insa fara drept de vot. in anul 2005, Nissan detinea 5,74% din piata mondiala, iar Grupul Renault avea o cota mai mica, de numai 4,04% din piata mondiala, astfel Alianta Renault-Nissan detinea 9,8% din piata cu 3.597.748 automobile vândute de constructorul japonez si 2.531.500 de automobile vândute de Grupul Renault, plasând alianta pe locul 4 in lume dupa GM, Toyota si Ford.

Cele mai cunoscute si populare modele Renault sunt: Renault Clio, Renault Fluence, Renault Scenic, Renault Laguna, Renault Coupe, Renault Atitude, Renault Koleos, Renault Megane, Renault Symbol.

TOP