×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Toyota iQ

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Toyota iQ?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Toyota iQ, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Toyota iQ cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Toyota iQ de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Toyota iQ.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin toyota iqInformatii utile despre Toyota iQ

Noul model Toyota iQ vine cu un design japonez futurist, simplu şi îndrăzneţ. A reduce totul la un nivel minimal este un proces mult mai complex decât pare la prima vedere. Gândiţi-vă la grădina japoneză Zen, care îmbină starea brută a pietrişului greblat cu rafinamentul pietrelor poziţionate geometric. Estetica japoneză funcţionează prin crearea de contraste de design - între gol şi plin, neted şi aspru. Design-ul modelului iQ este o înlănţuire de contraste; este simplu şi în acelaşi timp captivant.

Interiorul aparte al modelului iQ a fost creat prin îmbinarea unui grad înalt de utilitate cu un design super modern. Design-ul “pe muchie” al exteriorului îşi găseşte replica în arhitectura rafinată a interiorului. Prin analizarea şi recrearea matematică a frumuseţii structurale a obiectelor din natură, cum ar fi scoicile, designerii Toyota au realizat un interior “tehno-organic”, care îmbină precizia geometrică cu frumuseţea interioară.

Noul iQ nu este doar cea mai mică maşină cu patru locuri din lume. Fiind în topul clasei sale la capitolul performanţe, iQ este agil şi uşor de condus în viraje. Este, de asemenea, stabil şi sigur pe autostradă la viteze de până la 170 km/h.

iQ se manevrează rapid şi uşor în mediul urban şi oferă un nivel de stabilitate pe autostradă de neimaginat pentru un vehicul de talia sa. Dinamica uimitoare se datorează noului tip de şasiu, suspensiilor şi direcţiei inovatoare, precum şi aerodinamicii superioare.

Motorizari:
MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
1.0 L VVT-i998 cmc68 CPmanuala
(5 trepte)
150 km/h4.30 l/100 km4.90 l/100 km3.90 l/100 km
1.33 L Dual VVT-i Stop & Start1329 cmc99 CPmanuala (6 trepte)170 km/h4.80 l/100 km5.50.00 l/100 km3.90 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Toyota iQ se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Toyota iQ.

Cautari recente:

TOP