×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Toyota Corolla

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Toyota Corolla?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Toyota Corolla, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Toyota Corolla cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Toyota Corolla de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Toyota Corolla.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin toyota corollaInformatii utile despre Toyota Corolla

 

Încrederea vine din interior. Din afişarea unei imagini pozitive şi din a te simţi confortabil în mediul în care te afli.

Totul constă în a şti unde vrei să mergi...şi să mergi acolo. Această atitudine pozitivă, progresistă, se reflectă în Toyota Corolla.

Corolla combină agilitatea şi performanţele cu maiestria execuţiei şi o calitate superioară. Corolla inspiră o senzaţie de control deplin. Aceasta este starea de spirit Corolla.

Corolla, cel mai vândut model din gama Toyota, are acum un design stilat şi dinamic, creat pentru a atrage o gamă largă de consumatori pe pieţele europene. A zecea generaţie duce mai departe virtuţile tradiţionale ale calităţii, adăugând în acelaşi timp un design distinctiv, un mare spaţiu interior şi dinamică deosebită.

Noua Toyota Corolla este distinctă şi diferită. A fost creată pentru a oferi clienţilor o senzaţie unică de condus în clasa sa. Punctele forte sunt spaţiul interior generos, confortul şi dotările premium. Arhitectura cabinei pasagerilor a fost cu grijă creată pentru a da senzaţia de spaţiu, depăşind limitele fizice ale acesteia.

Două noi propulsoare au fost introduse în noua gamă Toyota Corolla: unul pe benzină şi unul diesel, clienţii putând alege acum între 2 motoare diesel şi două pe benzină.

Noua Toyota Corolla
Corolla, cel mai vândut model din gama Toyota, are acum un design stilat şi dinamic, creat pentru a atrage o gamă largă de consumatori. A 11-a generaţie duce mai departe virtuţile tradiţionale ale calităţii, adăugând în acelaşi timp un design distinctiv, un mare spaţiu interior şi dinamică deosebită.

Noua Toyota Corolla 2013 este distinctă şi diferită. A fost creată pentru a oferi clienţilor o senzaţie unică de condus în clasa sa. Punctele forte sunt spaţiul interior generos, confortul şi dotările premium. Arhitectura cabinei pasagerilor a fost cu grijă creată pentru a da senzaţia de spaţiu, depăşind limitele fizice ale acesteia.

Clienţii pot alege acum între 2 motoare pe benzină şi unul diesel, mai eficiente în consumul de carburant şi emisiile de CO2 decât la modelul anterior.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
1.33 L Dual VVT-i1329 cmc99 CPmanuala
(6 trepte)
180 km/h5.6 l/100 km7.2 l/100 km4.7 l/100 km
1.6 L Valvematic1598 cmc132 CPmanuala
(6 trepte)
200 km/h6.0 l/100 km8.0 l/100 km4.9 l/100 km
1.4 L D-4D DPF1364 cmc90  CPmanuala
(6 trepte)
180 km/h4.1 l/100 km4.9 l/100 km3.6 l/100 km
2.0 L D-4D DPF1998 cmc126 CPmanuala
(6 trepte)
180 km/h5.2 l/100 km6.5 l/100 km4.3 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Toyota Corolla se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Toyota Corolla.

Cautari recente:

 

TOP