×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Hyundai Santa Fe

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Hyundai Santa Fe?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Hyundai Santa Fe, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Hyundai Santa Fe cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Hyundai Santa Fe de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Hyundai Santa Fe.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin hyundai santa feInformatii utile despre Hyundai Santa Fe

Să presupunem că vedeţi acest autovehicul pentru prima dată, trecând pe lângă dumneavoastră într-o fracţiune de secundă. Ce cuvinte ar putea descrie senzaţia pe care o simţiţi dacă nu aţi auzit niciodată de „Santa Fe”? Răspunsul este, pur şi simplu, „eleganţa”. Nicio altă denumire nu reprezintă mai bine acest autovehicul.

Hyundai Santa Fe inaugurează o nouă eră a eleganţei pentru un SUV. Desigur, este suficient de rezistentă pentru a face faţă şi terenurilor accidentate. Dar este, de asemenea, alegerea perfectă pentru călătorii lungi, către cele mai frumoase destinaţii.

Pentru Hyundai Motor, siguranţa a constituit elementul fundamental în procesul de proiectare a autovehiculului Santa Fe. Capacităţile de protecţie ar putea să nu fie evidente, însă acest SUV este echipat complet pentru a rezista la diverse tipuri de coliziuni.

Designul noului Hyundai Santa Fe este inspirat de sentimente şi completat de tehnologie. Veţi fi permanent plăcut surprins de funcţiile pe care le veţi descoperi în autovehicul în timpul rulării sau al staţionării.

Noul Hyundai Santa Fe depăşeşte cu mult pretenţiile obişnuite.

Roţile mari şi garda înaltă la sol sunt caracteristici de design clasice pentru un SUV. Aparenţele pot fi însă înselătoare, deoarece Santa Fe este mult mai mult decât atât. Este modelul care reprezintă trei Hyundai în unul singur.

Multifuncţionalitatea sa rezidă în capacitatea de a combina utilizarea în siguranţă pe teren accidentat cu confortul şi manevrabilitatea unui autovehicul de transport călători cu capacitate de până la 7 persoane. Este, într-adevăr, maşina pentru orice ocazie. Iar atractivitatea unei maşini Santa Fe depăşeşte cu mult pretenţiile obişnuite. Cele mai remarcabile avantaje sunt evidente, indiferent de unghiul din care privim maşina: stilizarea până la cel mai mic detaliu îi oferă un aspect elegant atât în staţionare, cât şi pe şosea.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
2.2 DSL VGT2199 cmc197 CPmanuala
(6 trepte)
190 km/h6.8 l/100 km8.8 l/100 km5.6 l/100 km
2.2 DSL2188 cmc150 CPmanuala
(5 trepte)
179 km/h7.3 l/100 km9.6 l/100 km6.0 l/100 km
2.7 V6 GLS2656 cmc197 CPautomata
(5 trepte)
179 km/h10.6 l/100 km14.4 l/100 km8.4 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Hyundai Santa Fe se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Hyundai Santa Fe.

Cautari recente:

SUS