×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Mercedesasigurare rca ieftin mercedes

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Mercedes?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Mercedes, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Mercedes cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Mercedes de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Mercedes.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Mercedes

Mercedes-Benz (adeseori scurtat la Mercedes ori doar Benz) este o marca germana faimoasa de automobile, autobuze, camioane si auto trenuri rutiere care este proprietatea companiei pe actiuni DaimlerChrysler AG (cunoscuta inaintea fuziunii sale cu Chrysler, ca Daimler-Benz. Compania Daimler-Benz AG a fost infiintata in 28 iunie 1926 când doua companii, Benz & Cie. si Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat.

Astazi, Mercedes-Benz este considerata a fi cea mai de succes marca de autovehicule din lume. Perfectiunea tehnica, standardele de calitate, puterea inovatiei si numeroasele legende auto lansate, precum 300 SL Gullwing, sunt de neegalat. Steaua Mercedes a devenit cel mai celebru simbol auto si una din marcile comerciale cele mai cunoscute la nivel mondial.

Steaua in trei colturi era un simbol al principiului Daimler a motorizarii universale “pe pamânt, in apa si in aer”. De-a lungul anilor, aceasta a suferit numeroase modificari ale design-ului. in anul 1916 un cerc a fost plasat in jurul stelei, in cadrul caruia vor fi inserate 4 stele mici si cuvântul “Mercedes” sau numele fabricilor Untertürkheim si Berlin-Marienfelde. in noiembrie 1921, DMG a solicitat protectia utilizarii logo-ului pentu noi variante si a inregistrat o stea tridimensionala in trei colturi icadrata de un cerc la oficiul de autorizari – incluzând si un design pentru grila radiatorului.

Cele mai cunoscute si populare modele Mercedes sunt:

TOP