×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Daciaasigurare rca ieftin dacia

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Dacia?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Dacia, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Dacia cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Dacia de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Dacia.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Dacia

Dacia este cel mai mare producator roman de automobile, care din Septembrie 1999 apartine grupului Renault. Pentru a reduce timpul intre proiectare si lansarea in productiei de serie a unui autoturism, autoritatile romane au considerat necesara producerea unui autoturism sub licenta obtinuta de la un producator strain.

Dacia a luat nastere in 1966 la Colibasi, Judetul Arges; avand la baza un acord intre autoritatile comuniste si producatorul francez de automobile Renault, ce prevedea asamblarea unui model Renault sub marca Dacia cu logo propriu. Constructia Uzinei de Autoturisme Mioveni a inceput in 1966 si s-a incheiat intr-un timp record de doar un an si jumatate. Pe 1 Iulie 1968, se incep testele la cele 217 statii de lucru din uzina, iar pe 3 August 1966, se testeaza primul motopropulsor. Pe 20 August 1968, se incepe productia modelului Dacia 1100, un model sub licenta Renault R8; acesta era o berlina cu tractiune si motor pe spate.

Dupa Dacia 1100 a urmat 1300, o berlina cu 4 usi si tractiune pe fata iar la scurt timp apar inca 2 versiuni Dacia 1200 si Dacia Break. In 1985, inginerii de la Dacia incep proiectarea primului autoturism de conceptie 100% romaneasca urmand ca 10 ani mai tarziu(1995) sa lanseze primul model Dacia 100% romanesc, sub numele: Dacia Nova. In anul 2000 a fost lansat modelul Dacia SuperNova, superior celui precedent printr-un propulsor RENAULT de 1.4 litri MPI, iar in 2003 apare Dacia Solenza model ce are la baza Dacia SuperNova.

Odata cu oprirea productiei modelelor Berlina si Break in 2004 se incepe productia noului model Dacia Logan un autoturism complet nou. Acesta este urmat de modele precum: Dacia Logan MCV, autoutilitara Dacia Logan VAN, Dacia Sandero. In 2010 apare pe piata primul SUV marca Dacia, sub numele de Dacia Duster.
Modele Dacia:

TOP