×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Citroenasigurare rca ieftin citroen

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Citroen?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Citroen, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Citroen cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Citroen de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Citroen.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Citroen

Citroen este un constructor de automobile francez, cu sediul la Paris, parte a grupului PSA Peugeot Citroen. Compania Citroen a fost infiintata in anul 1919. Numar de angajati la Citroen in 2008: 13.900, din care 6.045 in afara Frantei. In România, compania Citroen a infiintat subsidiara Citroen România in iunie 2007 când a preluat importul marcii pe piata locala de la Automotive Trading Services. Vânzarile Citroen pe piata românesca au ajuns in anul 2007 la 4.951 de unitati, din care 3.666 unitati au fost autoturisme citroen.

Simbolul sagetii duble este prezent pe autovehiculele Marcii Citroen de la fondarea acesteia in 1919. Aceasta nu inseamna, insa, ca sageata dubla nu a evoluat de-a lungul timpului. In ultimii ani, a aparut o tendinta de supradimensionare si stilizare. Simbolul Citroen devine din ce in ce mai vizibil! Prin 1919, primul auto Citroen a fost produs - tipul A. echipat cu un motor de 4-cilindri de 1326cmc (10-fiscale-PS) capacitate, a fost capabil de o viteza de 65 km/ h.

Cele mai cunoscute si populare modele Citroen sunt:

TOP