×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Chryslerasigurare rca ieftin chrysler

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Chrysler?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Chrysler, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Chrysler cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Chrysler de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Chrysler.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Chrysler

Chrysler este un producator de autoturisme din Statele Unite al Americii. Chrysler, impreuna cu subsidiarele, sale sunt acum parte a grupului DaimlerChrysler AG, dupa ce au fost cumparate de catre Daimler-Benz in 1998. Compania a fost formata de Walter Percy Chrysler pe 6 iunie 1925.

In 1928, Chrysler a inceput promovarea automobilelor sale prin ofertele de pret si accesorii. In aceasta perioada au fost lansate pe piata doua modele noi, unul la pret mai accesibil, modelul Plymouth, si unul cu pret mediu de piata, DeSoto. La scurt timp dupa aceea, compania a cumparat Dodge Brothers auto si a lansat gama de camioane Fargo.

Cele mai cunoscute si populare modele Chrysler sunt: Chrysler 300M, Chrysler Crossfire, Chrysler Daytona, Chrysler Grand Voyager, Chrysler Sebring, Chrysler Neon.

TOP