×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin BMWasigurare rca ieftin bmw

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru BMW?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau BMW, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul BMW cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru BMW de la cele mai importante 12 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta BMW.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii BMW

BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG (in româna Uzina Bavareza de Motoare SA), este un producator german de automobile, motociclete si motoare.BMW este o companie germana organizata ca societate pe actiuni, cel mai mare fabricant de automobile de lux la nivel mondial, având ca subdivizii ale sale alte companii producatoare de automobile, cum ar fi: BMW MINI si Rolls-Royce. Marca britanica Rover a fost in trecut parte a concernului.

Sloganul german original al firmei este "Freude am Fahren", ceea ce se traduce liber prin Placere la condus, Placere la volan. in engleza, motto-ul companiei este "The Ultimate Driving Machine", ceea ce se traduce aproximativ prin Cea mai sofisticata/Ultima masina de condus.

La sfârsitul anului 2003, grupul BMW a stabilit un nou record de vânzari: depasirea a 1,1 milioane de unitati BMW, MINI si Rolls-Royce vândute. Rezultatele obtinute le-au depasit pe cele din anul precedent cu 4,5%. De asemenea vânzarile de motociclete crescut cu 0,4%. De asemenea pe piata fortei de munca, grupul BMW a jucat un rol important, creând mai mult de 3.000 de locuri de munca in 2003.

Cele mai cunoscute si populare modele BMW sunt: Touring, Convertible, Coupe, Bmw Z4, Bmw M3, Bmw M5.

TOP