×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Axeria Iard Asigurari

AXERIA IARD a fost achizitionata integral de catre grupul Watford Holdings Ltd, procesul de schimbare al actionariatului fiind finalizat in Aprilie 2021. La inceputul lunii Noiembrie 2021, Watford Holdings si Watford Re au devenit Somers Group Holdings si Somers Re, rating-ul "A-" fiind reconfirmat de catre agentia internationala de rating AM Best.

Aceasta tranzacție, prin care AXERIA IARD a fost achizitionata de catre Grupul Watford, reprezinta un adevarat punct de cotitura in istoria companiei si pozitioneaza AXERIA IARD intr-un grup international puternic si dinamic. Prin aceasta achizitie grupul Watford/Somers continua strategia de dezvoltare in piata de asigurari Europeana post Brexit.

Grupul Somers (ex. Watford) este prezent pe piata din Romania inca din anul 2018, iar prin compania AXERIA IARD va continua sa ofere produse de asigurare clientilor din Romania, demonstrand interes pentru o prezenta de lunga durata pe o piata cu un potential ridicat de dezvoltare.

AXERIA IARD incepe subscrierea pe piata romaneasca cu polita de raspundere civila auto fata de terti (RCA), aceasta reprezentand primul produs de asigurare oferit viitorilor clienti din Romania. Pentru a putea acoperi intreg teritoriul tarii, distributia produsului RCA se face prin intermediul distribuitorilor de produse de asigurare autorizati, companii de brokeraj active pe piata romaneasca de asigurari.

AXERIA IARD continua parteneriatul strategic al grupului cu compania INTARO, ce va oferi servicii specializate la nivelul intregii tari, in special privind instrumentarea si administrarea portofoliului de daune, folosind solutii IT de ultima generatie, unul dintre obiectivele principale ale AXERIA IARD fiind despagubirea rapida si corecta a clientilor din portofoliu.

Prin structura avuta in vedere pentru emiterea politelor si instrumentarea dosarelor de dauna, prin parteneriatele incheiate atat cu brokerii de asigurare cat si cu partenerul local INTARO, compania AXERIA IARD se va pozitiona cat mai aproape de client, astfel incat sa ofere acestora un acces simplu si rapid la serviciile companiei.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Informatii contact - Axeria Iard Asigurari

Relații clienti - Call Center
021.9110
(Luni - Vineri: 09:00-18:00)

Sediul social si operativ:

Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, Etaj II, cod 013811

J40/11706/07.07.2021 CUI 44552384

Tel: 0374 016 016

office@axeria-iard.ro

TOP