Plateste online cu cardul si primesti asigurarea RCA pe e-mail in 3 minute.

Nota 4.50 ( 3176 voturi)

Calculator RCA

Cum functioneaza un calculator RCA?

      Introduceti datele din talon in calculatorul RCA de mai jos si in 3 minute puteti alege cel mai ieftin RCA din Romania de la cele mai importante 9 societati de asigurare.

Platiti online cu cardul si primiti asigurarea RCA pe email in doar 3 minute!

De ce site-ul www.romasig.ro pentru calcul RCA?


       Deoarece calculatorul RCA va ajuta sa comparati tarifele tuturor societatilor de asigurare si sa alegeti cea mai ieftina asigurare RCA din Romania. Calculatorul RCA de pe site-ul www.romasig.ro este conectat permanent la serverele tuturor societatilor de asigurare, tarifele obtinute in urma ofertarii fiind preluate direct din baza de date a asiguratorului ci nu din tabele predefinite. In acest mod va veti procura o asigurare RCA ieftina pe masura dorintelor dumneavoastra.


Calculator Preturi Asigurare Rca Ieftin Online


       Daca esti un sofer bun, iar istoricul tau la volan dovedeste acest lucru, responsabilitatea si experienta inseamna un pret RCA mai ieftin. Toate societatile de asigurare din Romania ofera reduceri de prima pentru conducatorii auto care corespund profilului. Astfel, in momentul in care ati introdus CNP/CUI si seria de sasiu a autoturismului se va interoga baza de date CEDAM pentru stabilirea bonificatiei/majorarii acordate. Va rugam aveti grija sa introduceti datele corect cand faceti calculul RCA pentru a primi preturi corecte! Toate informatiile solicitate de calculatorul RCA ajuta la calcularea preturilor asigurarilor RCA!

Contact Rapid

Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Te sunam noi!

Program Lucru

LUNI - VINERI9:00 - 21:00
SAMBATA9:00 - 20:00
DUMINICA9:00 - 18:00
16 ani de succes prin atitudine

Ultimele pagini vizitate