×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Centre de constatare daune - ASIROMcentre de dauna asirom

In cazul in care ati inregistrat o dauna pentru un eveniment asigurat pe o polita Asirom, contactati cea mai apropiata sucursala.

Centrul de Daune ASIROM - Bucureşti

Clienţii ASIROM şi păgubiţii în drept de a solicita despăgubiri de la ASIROM au acum posibilitatea să-şi soluţioneze eficient daunele la Centrul de Daune ASIROM – Bucureşti, care deserveşte zona Municipiului Bucureşti şi a Judeţului Ilfov în ceea ce priveşte activităţile de avizare, instrumentare, lichidare şi plată a dosarelor de daună.

Astfel, publicul are acum posibilitatea să primească informaţii rapid la CALL CENTER DAUNE ASIROM - 021-9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom), să aleagă locaţia pentru consiliere, avizare, deschidere dosare şi constatarea tehnică a pagubelor (inclusiv o locaţie cu program prelungit) şi să meargă într-un singur loc pentru lichidarea daunelor.

Pentru deschiderea unui dosar de daune in Bucuresti, va rugam sa va adresati urmatoarelor centre de constatari daune:

Centrul de constatare Griviţa
Adresa: Calea Griviţei nr. 355-357, Sector 1
Tel: 021-9599
Program de lucru:
Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 – 20.00
Sâmbătă: 08.00– 16.00

Centrul de constatare Oltenitei
Adresa :Soseaua Oltenitei nr 227-237
Tel: 021-9599
Program de lucru:
Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00– 17.00

Centrul de Lichidare B-dul. Carol I nr. 31-33, Corpul 2 (intrare prin strada Ştefan Nacu), în cadrul căruia se efectuează depunerile de documente in vederea avizărilor şi constatărilor pagubelor produse la bunuri şi clădiri, dar şi activităţile de consiliere clienţi, primire documente, instrumentare dosare de daună.
Program de lucru :
Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri : 08.30– 17.00

Pentru deschiderea unui dosar de daune in alte orase, va rugam sa va adresati agentiei Asirom din judetul sau localitatea in care aveti resedinta. Click aici pentru a gasi cea mai apropiata locatie ASIROM.

Eveniment rutier solutionat prin Constatare Amiabila

Daca in urma unui eveniment in trafic au fost avariate doar autovehiculele implicate, fara vatamari corporale, atunci acesta poate fi solutionat prin completarea formularului de constatare amiabila. Iata cum poti proceda in acest caz:

    • Acordul amiabil

Efectueaza constatarea amiabila. Este important sa stii ca aceasta metoda poate fi aleasa numai daca ambii participanti la trafic sunt de acord. Iti recomandam de asemenea sa nu se intervina asupra zonelor avariate, intrucat detaliile avariilor vor fi importante la constatarea daunei. In cel mai scurt timp posibil, incearca sa te deplasezi la cel mai apropiat punct de constatare Asirom .

    • Constatarea daunei la Asirom

Completeaza declaratia de accident si deschide dosarul de dauna impreuna cu inspectorul Asirom. Poti completa formularul in avans.

    • Reparatia

Dupa efectuarea constatarii, poti repara autoturismul la unul din atelierele de reparatii corespunzatoare, pe baza constatarii de la Asirom.

    • Decontarea

Decontarea se realizeaza pe baza cererii de despagubire si a documentelor care atesta efectuarea reparatiei: factura, dovada plata (chitanta, OP), devis la sediul Asirom.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.
TOP