×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Volvoasigurare rca ieftin volvo

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Volvo?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Volvo, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Volvo cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Volvo de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Volvo.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Volvo

Proiectul unei marci producatoare de automobile ale carei autoturisme sa fie asamblate cu componente produse in Suedia a fost demarat in 25 iulie 1924 de catre inginerul Gustaf Larson(1887-1968) si comerciantul Assar Gabrielsson(1891-1962). Unul dintre finantatorii proiectului celor doi a fost si producatorul de rulmenti SKF. Numele marcii cu sediul la Goteborg a fost ales VOLVO si provine de la traducerea din latina a verbului “a rula”. Inca de la inceput carecteristicile pe care cei doi fondatori au mizat au fost : pretul abordabil si fiabilitatea.

Dupa testarea catorva prototipuri primul automobil al marcii Volvo a iesit din fabrica la data de 1aprilie 1927. Acesta purta denumirea OV4 (Oppen Vagon 4) dispunea de o caroserie deschisa cu 4 locuri si motorizare cu 4 cilindri avand capacitatea de 1.9L. Volvo OV4 a fost primul autoturism Suedez de serie si a fost produs in 302 exemplare. Dupa cateva luni de la lansarea modelului OV4 Volvo a lansat un nou model denumit PV4 (PV-reprezenta automobil particular) derivat din modelul OV4. Daca in primii doi ani de productie 1927-1929 au fost comercializate circa 1000 de autoturisme, productia de vehicule utilitare si camioane a cunoscut o dezvoltare mai rapida.

In februarie 1999 Ford Motor Company a achizitionat Volvo Car Corporation contra sumei de 6 Mld. USD. Volvo a fost plasat la baza lui Premier Automotive Group ca punct de legatura intre marcile Ford si Jaguar.

Cele mai cunoscute si populare modele Volvo sunt:

TOP