×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Suzukiasigurare rca ieftin suzuki

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Suzuki?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Suzuki, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Suzuki cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Suzuki de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Suzuki.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Suzuki

Istoria corporatiei incepe cu mult timp in urma, in anul 1909, cand ia fiinta in Hamamatsu, Japonia, Suzuki Loom Works. Pentru prima oara Suzuki ajunge in atentia internationala prin producerea primei biciclete cu motor, conceputa si executata profesionist. Apoi au urmat pe rand motocicletele cu capacitate de 125 cc si mai tarziu autoturisme usoare cu capacitate cilindrica mica si realmente au revolutionat industria auto, atat in Japonia cat si in restul lumii.

Astazi numele Suzuki este binecunoscut si apreciat in intreaga lume. Autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcatiuni, generatoare de putere, chiar si locuinte prefabricate, toate acestea purtand emblema Suzuki, sunt recunoscute pentru constanta in calitate, originalitate si fiabilitate. Prin munca sustinuta de cercetare si dezoltare in capacitatile de productie de clasa mondiala in Yokohama si Hamamatsu, produsele evolueaza permanent, pentru a raspunde cerintelor mereu noi ale clientilor. Cu centre de fabricatie in 26 de tari compania estegata sa raspunda cerintelor viitoare si provocarilor ce apar pe piata mondiala. Istoria Suzuki are aproape 100 de ani.

Cele mai cunoscute si populare modele Suzuki sunt:

TOP