×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Subaruasigurare rca ieftin subaru

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Subaru?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Subaru, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Subaru cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Subaru de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Subaru.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Subaru

Subaru este un producator japonez de automobile, fiind o filiala a Fuji Heavy Industries. General Motors a avut actiuni in proportie de 20% din Fuji Heavy din 1999 pâna in 2005, când a vândut 8,7% celor de la Toyota iar restul le-a pus pe piata libera.

Diviza de automobile a luat nastere in 1953, iar primul model a parasit uzina niponilor in anul 1954. Producatorul nipon este recunoscut de intreaga lume pentru utlizarea motoarelor boxer, dar si pentru fabricarea unor modele fiabile.

Cele mai cunoscute si populare modele Subaru sunt: Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Legacy, Subaru Outback.

SUS