×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Skoda

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Skoda?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Skoda, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Skoda cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Skoda de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Skoda.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Skoda

Skoda este un producator ceh de automobile, unul din primii 4 din lume. Din 1991 apartine concernului Volkswagen. Compania s-a infiintat pe data de 27 iunie 1925, când concernul škoda a cumparat producatorul de automobile Laurin & Klement in Mladá Boleslav. Václav Laurin a ramas atunci director tehnic. Dupa 1945 a urmat retragerea de la škoda Pilsen, numele firmei ramânând. De pe data de 16 aprilie 1991 skoda apartine concernului Volkswagen.

In 2004, modelul Octavia isi cunoste, in sfârsit, succesorul. Noua škoda Octavia, in versiuni Liftback si Break (precum si cu tractiune 4x4), este cel mai modern model din programul de productie al marcii. Versiunea sport RS apare la sfârsitul lui 2005. Datorita calitatilor sale, noua Octavia este rasplatita cu numeroase premii internationale, inclusiv prestigiosul titlu “Masina Anului” in mai multe tari din Europa.

Cele mai cunoscute si populare modele Skoda sunt:

TOP