×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Seatasigurare rca ieftin seat

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Seat?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Seat, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Seat cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Seat de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Seat.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Seat

SEAT este un constructor spaniol de automobile, infiintat in 1950 cu sprijinul Fiat, aflat in prezent in portofoliul grupului Volkswagen. Acronimul „SEAT” provine de la Sociedad Española de Automóviles de Turismo (Societatea spaniola de automobile de turism).

Dupa inceperea productiei la 5 iunie 1953, primul automobil iesit de pe banda a fost consemnat la data de 13 noiembrie acelasi an. Initial, SEAT producea modele Fiat sub emblema proprie, modele care aveau diferente vizuale minime fata de produsele companiei mama. SEAT Panda (redenumit mai târziu Marbella), spre exemplu, se baza pe Fiat Panda. SEAT 600, bazat pe Fiat 600, a fost prima masina pentru multe familii spaniole si a devenit un simbol al „Miracolului economic spaniol”. Dupa retragerea constructorului italian, primul automobil aparut sub noua emblema SEAT a fost Ronda. Ulterior, grupul Volkswagen a semnat un acord de cooperare cu societatea spaniola, urmând sa devina actionar majoritar in 1986 si finalmente actionar unic al companiei in 1990. La ora actuala, SEAT promoveaza o imagine agresiva prin masini sport ca Ibiza si León, fiind o marca destinata tinerilor.

Identitatea corporativa adoptata de SEAT cuprinde si un slogan constituit ca un joc de cuvinte intre „masina” (sp. automóvil), „propriu” (sp. auto), „emotie” (sp. emoción) si „miscare” (sp. moción)

Cele mai cunoscute si populare modele Seat sunt:

TOP