×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Roverasigurare rca ieftin rover

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Rover?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Rover, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Rover cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Rover de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Rover.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Rover

Compania britanica Rover a fost creata de catre John Kemp Starley si William Sutton in anul 1878, sub denumirea Starley & Sutton Co. In 1967 compania este absorbita de catre Leyland Motors; in 1986 este infiintata compania Rover Group, iar mai tarziu compania este impartita in Austin Rover Group si Land Rover Group. Primul atutoturism a inceput sa fie produs in 1904. In 1994 grupul Rover este vandut catre BMW, iar 6 ani mai tarziu BMW vinde Land Rover catre Ford. In 2006 brandul Rover era detinut de Tata Motors.

Cele mai cunoscute si populare modele Rover sunt: Rover 75, Rover 45, Rover MG, Rover Streetwise.

SUS