×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Toyota Aygo

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Toyota Aygo?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Toyota Aygo, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Toyota Aygo cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Toyota Aygo de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Toyota Aygo.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin toyota aygoInformatii utile despre Toyota Aygo

Oraşul ţi se pare un teren de joacă?
Faci parte din generaţia europeană pentru care viaţa este în primul rând dinamism? Dacă da, atunci noul AYGO de la Toyota este maşina care ţi se potriveşte.

Influenţate de cultura japoneză, liniile delicate ale maşinii compun o imagine extrem de atractivă, modernă, combinată cu un deosebit simţ al individualităţii. Forma robustă, dinamică a noului AYGO este inspirată din liniile puternice ale unui jetski, iar interiorul de o eleganţă minimalistă captează stilul sofisticat şi exuberanţa unei bărci cu motor. Exprimă-ţi atitudinea şi încrederea urcând la volanul noului AYGO de la Toyota.

Cu design-ul său sportiv şi dinamic, personalizat şi prin geamurile laterale spate, triunghiulare având colţurile delicat rotunjite, AYGO se armonizează perfect cu arhitectura urbană modernă.

Opţiunile de culori şi tapiţerie disponibile pentru AYGO completează acest spirit energic, tineresc, inspirându-se din cele mai moderne creaţii vestimentare şi materiale sport. Nu mai aştepta! Ia-ţi un AYGO!

Toyota Aygo 2012
Traficul intens şi spaţiile mici nu mai reprezintă o problemă graţie dimensiunii compacte şi agilităţii noului Aygo. Este maşina de oraş perfectă, cu spaţiul confortabil pentru patru adulţi.

Modernă, în stil urban, Toyota Aygo a fost proiectată pentru viaţa şi stilul de conducere caracteristice oraşului. Este o maşină mică, simpatică şi cu o personalitate mare şi plină de energie.

Agil şi plin de spontaneitate, Aygo escaladează străzile pentru un condus urban eficient şi distractiv în acelaşi timp.

Consum redus de combustibil, emisii reduse de noxe, costuri reduse de întreţinere - acestea sunt marile avantaje ale deţinerii micului Toyota Aygo.

Indiferent de surprizele întâlnite în cale, puteţi conta pe o structură de siguranţă discretă, airbaguri şi o multitudine de sisteme de securitate.

Noua Toyota Aygo
Ieşi în evidenţă cu designul îndrăzneţ al noului model Toyota AYGO 2014. Gândit pentru a oferi posibilităţi nelimitate de personalizare, noua AYGO vine cu cinci personalităţi: X, X-play, X-cite, X-clusiv şi X-wave.

Chiar dacă noul Toyota AYGO are dimensiuni compacte, design-ul inteligent îl face uimitor de încăpător la interior. Şi suspensia a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă a condusului mai plăcută, iar mulţumită cercului de bracaj de doar 4.8 metri, niciun drum nu este prea îngust.

Inginerii Toyota au trimis motorul cu trei cilindri la sală, reuşind să îi îmbunătăţească respiraţia, eficientizând admisia de aer, şi reducându-i gradul de fricţiune în interiorul său. Datorită acestui fapt, maşină răspunde mai repede la comenzi şi este mai distractivă de condus, în timp ce oferă emisii mai reduse de CO2 şi consum mai mic de combustibil.

Motorizari:

 

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
1.0L VVT-i998 cmc68 CPmanuala
(5 trepte)
157 km/h4.60 l/100 km5.50 l/100 km4.10 l/100 km
1.4 diesel1398 cmc54 CP 5 MultiMode155 km/h4.10 l/100 km5.30.00 l/100 km3.40 l/100 km
1.0998 cmc69 CPmanuala
(5 trepte)
160 km/h4.10 l/100 km5.0 l/100 km3.60 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Toyota Aygo se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Toyota Aygo.

Cautari recente:

TOP