×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Renault Koleos

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Renault Koleos?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Renault Koleos, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Renault Koleos cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Renault Koleos de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Renault Koleos.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin renault koleosInformatii utile despre Renault Koleos

Renault Koleos este confortabil, uşor de condus şi oferă caracteristici reale de off-roader. A fost creat pentru versatilitate, oferind în acelaşi timp confort şi siguranţă atât în oraş cât şi pe drumurile accidentate. Renault Koleus combină de asemenea echipamentele standard de confort specifice unui vehicul sedan, cu spaţiul interior oferind de un MPV din clasa compactă.
Cu un design creat de Renault, dezvoltat de Nissan şi construit la uzina Renault Samsung din Busan, Korea, Renault Koleos este rezultatul unui colaborări minuţioase între echipele brandurilor din Alianţa Renault-Nissan.
Renault Koleos este un crossover ce combină avantajele oferite de un sedan, un MPV şi un vehicul 4x4. Suspensia frontală McPherson este combinată cu cea multilink complet independentă pe spate, precum noul Nissan X-Trail. Această configuraţie garantează confortul şi stabilitatea în orice condiţii, amortizoarele fiind special reglate pentru dimensiunile specifice ale noului Koleos, contribuind la raportul optim între confort şi manevrabilitate.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
2.0 DCI1995 cmc150 CPautomat
(6 trepte)
177 km/h7.10 l/100 km8.80 l/100 km6.20 l/100 km
2.0 dCi1995 cmc175 CPmanual
(6 trepte)
191 km/h6.40 l/100 km7.50 l/100 km5.70 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Renault Koleos se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Renault Koleos.

Cautari recente:

TOP