×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Ford Ranger

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Ford Ranger?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Ford Ranger, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Ford Ranger cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Ford Ranger de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Ford Ranger.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin ford rangerInformatii utile despre Ford Ranger

Noul Ford Ranger lucrează intens şi arată impresionant.
Conceput fundamental ca un adevărat pick-up, noul Ford Ranger este creat să facă faţă oricărei provocări, indiferent de gradul de dificultate. Puternic, agil, cu un aspect robust şi cu o gamă de opţiuni ce include ambele variante de tracţiune, 4x4 şi 4x2, şi trei versiuni de caroserie, cabină simplă, cabină extinsă şi cabină dublă, indiferent unde îţi propui să ajungi, călătoreşti cu stil.

Design-ul practic şi liniile puternice ale noului Ford Ranger ilustrează concepţia de vehicul contemporan, dar funcţional în acelaşi timp. De la jantele elegante din aliaj până la accesoriile cromate care îţi atrag atenţia, modelul Ford Ranger emană forţă şi stil indiferent pe unde îl conduceţi.

Design-ul contemporan, bine studiat, al cabinei spaţioase, scaunele ergonomice şi nivelul de calitate al confortului interior garantează că vei ajunge la destinaţie total relaxat.

Gama alcătuită din trei modele va permite să-l alegi pe cel potrivit stilului tău şi activităţilor pe care le desfăşori, fie că este vorba de activităţi practice sau de cele recreative sau de orice combinaţie a celor două. Stilul şi substanţa se regăsesc într-o combinaţie ideală în cazul versiunii Ranger XLT cabină dublă. De la jantele din aliaj de 16" şi caroseria perfect proporţionată, până la ornamentele cromate exterioare tip bull-bar , Ford Ranger XLT impresionează de la prima vedere. Bucurându-se de o dinamică îmbunătăţită, noul Ford Ranger XLT este la fel de uşor de condus atât în trafic cât şi în afara şoselei. Iar când serviciul tău implică în mod regulat deplasarea pe drumuri neamenajate, Ford Ranger, o maşină solidă şi de încredere, se dovedeşte a fi partenerul ideal.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
2.5 Duratorq TDCi2499 cmc142 CP5 M185 km/h6.3 l/100 km8.0 l/100 km5.3 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Ford Ranger se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Ford Ranger.

Cautari recente:

TOP