×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Ford Kuga

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Ford Kuga?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Ford Kuga, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Ford Kuga cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Ford Kuga de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Ford Kuga.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin ford kugaInformatii utile despre Ford Kuga

 

Echipa europeană de design Ford a aplicat acelaşi design „kinetic” folosit şi noul Mondeo, creând astfel un crossover distinct şi compact, 4x4, ce a fost adăugat gamei de modele Ford, special pentru piaţa europeană.

Aspectul kinetic distinctiv este regăsit şi la interior, unde confortul şi stilul sunt combinate cu luxul. Spaţiul pentru pasageri este amplu, aerisit, cu materiale de bună calitate şi numeroase tehnologii integrate.

Noul Ford Kuga are integrate numeroase noi tehnologii pentru siguranţă, mai mult confort şi mai multă plăcere a condusului. De exemplu, butonul de start Ford Power, ce permite pornirea motorului foarte simplu.

Noul sistem de tracţiune integrală AWD Haldex analizează condiţiile de drum şi automat decide cât din puterea motorului are nevoie fiecare roată pentru cele mai bune condiţii de condus. Rezultatul: cele mai bune performanţe dinamice şi de manevrabilitate din clasa sa, precum şi economie de carburant.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
2.0 TDI DPF Duratorq 2WD1997 cmc136 CP6 M195 km/h6.3 l/100 km8.0 l/100 km5.3 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Ford Kuga se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Ford Kuga.

Cautari recente:

TOP