×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Ford Ka

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Ford Ka?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Ford Ka, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Ford Ka cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Ford Ka de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Ford Ka.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin ford kaInformatii utile despre Ford Ka

Îţi place distracţia? Îţi place să conduci? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea Ford Ka. Este stilat, dinamic, sigur şi original şi îţi pune la dispoziţie cele mai noi sisteme de siguranţă. Şi dacă la toate acestea adaugi un motor de 1,6 l, vei obţine o maşină cu adevărat plină de energie – noul SportKa.

La prima apariţie pe şosele, Ford Ka a făcut senzaţie - iar noul Ka nu este o excepţie. Filozofia de „kinetic design” a primit deja comentarii elogioase din partea presei auto. Modern, prietenos şi fantastic de condus, noul Ka stabileşte noi standarde pentru vehiculele de dimensiuni mici.

Deoarece aceasta este o prezentare generală a noului Ka, unele caracteristici descrise mai jos pot fi standard pentru toata gamă, în timp ce altele pot fi opţionale sau disponibile numai pentru anumite modele.

Pentru început, iată noua gamă de culori inspirate din nuanţe pastel puternice, disponibile în variantele îndrăzneţe nemetalizate şi metalizate. Sunt disponibile, de asemenea, două culori de excepţie, sidefate: albul strălucitor Piste şi luxosul Blush, ambele sporind atenţia acordată noului Ka. Ţi se oferă o gamă extraordinară de finisaje, precum accesoriile distinctive cromate. Pentru cei aventuroşi, cele trei pachete „Individual” oferă elemente grafice distinctive de exterior cu uluitoare finisaje de interior.

În interiorul noului Ka, totul este schimbat. Consola centrală alb perlat este inspirată din clasicii reprezentativi ai designului modern. Îţi sunt oferite două culori principale de interior, o gamă de modele colorate de scaune, iar tapiţeriile luxoase din piele sunt, de asemenea, disponibile. Dacă alegi un pachet „Individual”, elementele grafice ale exteriorului vor fi însoţite de finisaje uluitoare ale interiorului.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
1.3 SOHC1297 cmc70 CP5 M154 km/h6.2 l/100 km8.4 l/100 km4.9 l/100 km
1.6 SOHC1597 cmc95 CP5 M174 km/h6.2 l/100 km8.4 l/100 km4.9 l/100 km
1.2 Duratec1242 cmc69 CP5 M160 km/h5.1 l/100 km6.3 l/100 km4.4 l/100 km
1.3 TDCi Duratorq1399 cmc75 CP5 M160 km/h4.2 l/100 km5.2 l/100 km3.7 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Ford Ka se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Ford Ka.

Cautari recente:

TOP