×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Ford EcoSport

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Ford EcoSport?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Ford EcoSport, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Ford EcoSport cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Ford EcoSport de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Ford EcoSport.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin ford ecosportInformatii utile despre Ford EcoSport

Cel mai inteligent mod de a face un SUV să răspundă tuturor provocărilor din trafic este Noul Ford EcoSport. Secretul îl reprezintă tehnologiile remarcabile Ford menite să răspundă eficient tuturor cerinţelor tale.

De la sistemele avansate de singuranţă sau confort, până la cele create în vederea optimizării consumului, vei cuceri fiecare drum pe care vei merge. Rămâi conectat, stai confortabil şi porneşte în aventură. Cu dotările noului EcoSport viaţa ta devine mai uşoară:

- Tehnologia Ford SYNC te ţine conectat doar prin simpla comandă vocală. În plus, oferă asistenţă reală în caz de urgenţă prin apelarea automată a serviciului 112.
- Sistemul Ford KeyFree detectează cheia cu telecomandă şi descuie automat uşile. Iar ca să porneşti la drum, tot ce trebuie să faci este să apeşi ambreiajul şi butonul de pornire.
- EcoBoost – Motorul International al Anului pentru 4 ani consecutiv oferă un echilibru optim între putere şi eficienţă.
- Designul exterior îndrăzneţ şi robust te va convinge că te poţi descurca cu dezinvoltură în orice fel de trafic. Cu siguranţă nu vei trece neobservat.

Lista de dotări standard include: volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, aer condiţionat, lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice faţă cu funcţia “one shut up/down” pe partea soferului, faruri de ceaţă, sistemul Ford EasyFuel şi multe altele.

Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
2.0 TDI DPF Duratorq 2WD1997 cmc136 CP6 M195 km/h6.3 l/100 km8.0 l/100 km5.3 l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Ford EcoSport se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Ford EcoSport.

Cautari recente:

TOP