×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Dacia Super Nova

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Dacia Super Nova?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Dacia Super Nova, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Dacia Super Nova cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Dacia Super Nova de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Dacia Super Nova.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin dacia supernovaInformatii utile despre Dacia Super Nova

Dacia SupeRNova este un autoturism de tip hatchback cu 5 uși, produs de Automobile Dacia din anul 2000 până în 2003, fiind prima mașină ce ieșea pe porțile fabricii după achiziționarea de către Renault. SuperNova este de fapt o Dacia Nova care a fost îmbunătățită prin schimbarea motorului cu unul Renault (E7J 260) și a transmisiei cu cea de la Renault Clio. A fost un model intermediar, astfel modelul a devenit primul autoturism construit de Dacia care venea echipat cu aer condiționat și jante de aliaj. Prețul de comercializare al mașinii pentru varianta de top a fost de 5.800 €. Mașina a fost vândută în 4 versiuni de echipare: Europa, Confort, Rapsodie și versiunea de top Clima. Mașina corespunde normelor de depoluare Euro 2.

Caracteristici tehnice:
Motorizare: 1,4 MPi
Ampatament: 2,48 m
Lungimea: 4,08 m
Latimea: 1,66 m
Inaltimea: 1,37 m
Greutatea: 950 kg

O asigurare RCA ieftin pentru Dacia Super Nova se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Dacia Super Nova.

TOP