×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Chevrolet Camaro

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Chevrolet Camaro?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin online pentru autoturismul tau Chevrolet Camaro, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Chevrolet Camaro cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Chevrolet Camaro de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Chevrolet Camaro.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

asigurare rca ieftin chevrolet camaroInformatii utile despre Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro – o maşină puternică de legendă! Camaro a fost întotdeauna un vis pentru adolescenţi şi o legendă pentru cei suficient de în vârstă pentru a-i cunoaşte istoria. Camaro se ridică la nivelul viselor acestora şi mai mult, oferă un nivel de performanţă şi de inginerie care va cimenta statutul său istoric. Porneşte Camaro şi aprinde inima unei legende vii.
Motorizari:

MotorizariCapacitatePutereCutie vitezeViteza maximaConsum mixtConsum urbanConsum extraurban
6.2L V86162 cmc432 CPmanuala/automata
(6 trepte)
250 km/h14.10[13.10] l/100 km20.90[18.90] l/100 km10.20[9.70] l/100 km

O asigurare RCA ieftin pentru Chevrolet Camaro se intocmeste la fel ca pentru orice alta masina. Folositi calculatorul RCA pentru a primii oferta noastra pentru autoturismul dumneavoastra Chevrolet Camaro.

Cautari recente:

TOP