×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Porscheasigurare rca ieftin porsche

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Porsche?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Porsche, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Porsche cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Porsche de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Porsche.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Porsche

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, prescurtat de obicei la Porsche AG, sau doar Porsche, este o firma germana constructoare de automobile sport. A fost fondata in 1931 de Ferdinand Porsche, inginerul care a creat si primul model Volkswagen bine cunoscutul Volkswagen Beetle. Compania isi are sediul in Stuttgart, Baden-Württemberg.

Primul model Porsche, Porsche 64, a fost proiectat in 1939 folosind multe componente de la Volkswagen Beetle. Fiul lui Ferdinand Porsche, Ferry Porsche, a decis sa isi construiasca o masina proprie pentru ca nu a gasit una existenta care sa ii satisfaca exigentele. Primele modele din ce avea sa devina 356 au fost construite intr-un mic atelier in Gmünd, Austria si aveau caroseria din aluminiu. Prototipul a fost prezentat dealerilor germani, si dupa ce comenzile au atins un numar prestabilit, productia a fost demarata. Multi considera 356-le ca primul Porsche doar pentru ca a fost primul model vândut de companie. Porsche a angajat firma Reutter Carosseri, care colaborase in prealabil cu Porsche la prototipurile Volkswagen Beetle, pentru a produce caroseria 356-lui. Porsche a construit o fabrica de asamblare peste drum de Reutter Carosseri. Modelul 356 a fost omologat in 1948.

Porsche a reusit sa ramâna un producator independent in ciuda a diferite zvonuri de-a lungul timpului. incepând cu 2005, familiile Porsche si Piech controleaza toate actiunile cu drept de vot ale Porsche AG. in octombrie 2005 compania a anuntat achizitia a 18.53 % din Volkswagen AG. Din iunie 2006 procentul s-a ridicat la 25.1%. in 2008 Porsche AG achizitoneaza pana la 51% din actiunile Volkswagen AG, tranzactia fiind deja aprobata de Consiliul Director al Volkswagen, devenind astfel actionar majoritar.

Cele mai cunoscute si populare modele Porsche sunt: Porsche Carrera 4, Porsche Carrera Cabriolet, Porsche Boxster, Porsche Cayenne, Porsche Cayman, Porsche Panamera.

SUS