×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Peugeotasigurare rca ieftin peugeot

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Peugeot?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Peugeot, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Peugeot cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Peugeot de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Peugeot.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Peugeot

In 1889 reprezinta un reper istoric pentru marca, prin lansarea primului vehicul cu denumirea Peugeot: un triciclu, rezultat al cooperarii dintre Leon Serpollet, expertul in propulsia prin forta aburilor, si Armand Peugeot. Leul este si astazi reprezentat pe unelte si biciclete. Pe de alta parte, imaginea leului lipseste de pe primele masini produse intre 1890 si 1905, Pentru marcarea acestora, Armand Peugeot, fondatorul companiei Automobiles Peugeot, a folosit cuvintele "Automobiles Peugeot" imprimate pe radiatoare. Intre anii 1905 si 1915, automobilelor "Lion Peugeot" construite de catre Peugeot Bros. le era atasata o emblema cu profilul unui leu.

In 1976, o noua structura, compania pe actiuni PSA Peugeot-Citroen, reuneste cele doua marci, Peugeot si Citroen. Apoi, Grupul a achizitionat Chrysler Corporatin. Aceste evenimente aveau sa afecteze identitatea marcii Peugeot. Pentru a-si consolida imaginea, Peugeot a revenit la leul heraldic, sub un design rafinat, asa-numitul "Lion fil". Cel mai bun ambasador al acestei noi identitati vizuale avea sa fie modelul 205, un succes de vanzari incepand cu anul 1983.

Identitatea vizuala a Peugeot cunoaste o noua schimbare: adaugarea la scara a picioarelor leului va contribui la consolidarea impresiei de putere si echilibru. Leul, acum intreg si cu suprafata metalizata, astfel incat sa corespunda valorilor marcii (siguranta, dinamism, estetica), este inclus in designul celor mai recente modele.

Cele mai cunoscute si populare modele Peugeot sunt:

TOP