×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Opelasigurare rca ieftin opel

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Opel?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Opel, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Opel cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Opel de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Opel.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Opel

     1899 - Apare numele primului automobil marca Opel, Opel Patent Motor Car, System Lutzmann. Aceasta a marcat inceputul productiei in Rüsselsheim, astfel se pun bazele constructiei primelor automobile utile.
     1972 - Cu o cota de piata de 20,4 %, Opel este cel mai mare producator de automobile din Germania. Este introdus modelul Commodore B. O versiune modificata a Opel GT cu motor diesel apare, stabilind doua recorduri mondiale si 28 internationale.
     2001 - A treia generatie a celei mai bine vandute masini pe plan mondial, o actualizare a lui Opel Corsa, continua povestea de succes. Apare Opel Speedster, a doua generatie de Astra Cabrio si Vivaro. Opel prezinta cel mai rapid monovolum din Europa, Zafira OPC, in acelasi timp prezentand si Zafira CNG. Astra Coupe X-treme este de asemenea prezentata la Geneva. Zafira HydroGen 1, cu motor electric stabileste 15 recorduri internationale.

Cele mai cunoscute si populare modele Opel sunt: Opel Van, Opel Combo, Opel Meriva, Opel Antara.

SUS