×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Nissanasigurare rca ieftin nissan

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Nissan?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Nissan, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Nissan cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Nissan de la cele mai importante 12 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Nissan.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Nissan

Nissan este o companie japoneza producatoare de automobile, infiintata in anul 1933, primul autoturism produs la Yokohama fiind un Datsun. In anul 1999, companiile Renault si Nissan au format o alianta, compania rezultata având numele de Renault-Nissan.

Renault si Nissan semneaza un acord pentru crearea unei Aliante Globale. Acest acord produce cel de-al patrulea cel mai important grup automobilistic din lume, cu o productie anuala de aproximativ 5 milioane de vehicule si un numar de 265.000 de angajati.

In anul fiscal 2003, compania inregistreaza un venit productiv record de 6,29 miliarde de euro si un profit de 11,1%, ceea ce confirma pozitia Nissan drept unul dintre cei mai rentabili producatorii de automobile din lume.

Cele mai cunoscute si populare modele Nissan sunt:

TOP