×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Mitsubishiasigurare rca ieftin mitsubishi

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Mitsubishi?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Mitsubishi, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Mitsubishi cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Mitsubishi de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Mitsubishi.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Mitsubishi

Grupul Mitsubishi este un conglomerat japonez format din diferite firme autonome care impartasesc brandul si mostenirea Mitsubishi. Istoria Mitsubishi Motors incepe acum mai bine de 100 de ani, in 1870, cand un tanar antreprenor japonez pe nume Yataro Iwasaki, care lucra pentru stapanul sau Tosa Clan, decide sa porneasca o afacere pe cont propriu, o mica companie navala nimita Tsukumo Shokai.

La designul logo-ului companiei sale, Iwasaki s-a folosit de emblema familiei sale care continea trei diamante si de cea a clanului Tosa, care continea trei frunze de stejar unite. Acesta a fost inaintasul logo-ului de azi: trei diamante unite in punctul central. In 1875, Iwasaki a hotarat sa redenumeasca compania sa dupa logo: Trei Diamante sau, in japoneza, Mitsubishi. De atunci, toate companiile care s-au dezvoltat din compania navala au purtat acest nume.

In 1917 Mitsubishi a creat prima linie de productie de automobile din Japonia, odata cu Mitsubishi Model A, o copie a lui Ford Model T. Un an mai tarziu a aparut prototipul primului camion Mitsubishi. Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial in peste 170 de tari. Din Islanda pana in Turcia si din Irlanda pana in Rusia, Mitsubishi Motors este prezent in peste 30 de tari din Europa.

Cele mai cunoscute si populare modele Mitsubishi sunt: Mitsubishi Colt, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Lancer Evolution, Mitsubishi Lancer Sportback, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero.

TOP