×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Hondaasigurare rca ieftin honda

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Honda?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Honda, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Honda cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Honda de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Honda.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Honda

In octombrie 1946 Soichiro Honda infiinteaza societatea care va purta numele Honda Motor Co. urmand ca doi ani mai tarziu sa inceapa constructia fabricii din Noguchi iar in doar 4 ani sa deschida si cea de-a doua fabrica la Tokyo.

In 1964 Honda anunta intrarea in cursele de Formula 1, cu monopostul RA 272, in cursa de la Nurburgring Germania dupa ce in anii precedenti castigase titlul de Cel Mai Bun Constructor in Campionatul Mondial de Curse de Motociclete.

Cele mai cunoscute si populare modele Honda sunt: Honda Accord, Honda Civic, Hoanda Jazz, Honda Accord Tourer, Honda CR-V, Honda Insight.

SUS