×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Fordasigurare rca ieftin ford

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Ford?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Ford, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Ford cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Ford de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Ford.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Ford

Ford s-a lansat intr-o fabrica modificata in 1903 cu 28.000 de dolari de la doisprezece investitori, in special de la John Francis Dodge si Horace Elgin Dodge care mai târziu au fondat "Compania de automobile a fratilor Dodge". in timpul anilor de pionierat, compania a produs numai cateva bucati de Ford T Model pe zi intr-o fabrica pe Bulevardul Mack din Detroit, Michigan.

Ford Motor Company este o corporatie multinationala americana situata pe locul trei in lume la productia de automobile. In 2006, s-a clasat pe locul doi in SUA la productia de automobile cu o cota de 17.5% in spatele General Motors care a avut 24.6% cota dar inaintea companiei Toyota 15.4% si a companiei DaimlerChrysler 14.4%. Ford s-a clasat de asemenea pe locul sapte in topul celor mai mari companii din SUA cu venituri de aproximativ US$ 160.1 miliarde. in 2006, Ford a produs aproximativ 6.6 milioane de automobile si a avut 280.000 de angajati in aproximativ 100 de fabrici si alte facilitati din intreaga lume. Având sediul in Deaborn, Michigan, o suburbie a orasului Detroit, producatorul de automobile a fost fondat de catre Henry Ford in anul 1903. De-a lungul timpului Ford a inglobat multe alte firme cum ar fi Lincoln si Mercury in SUA, Jaguar si Land Rover in Marea Britanie sau Volvo in Suedia. Ford detine de asemenea si 30% din Mazda.

Ford a fost tot timpul in top zece cele mai mari companii din lume in functie de venituri iar in anul 1999 a fost printre cele mai profitabile companii din lume, si al doilea cel mai mare producator de automobile din lume. Ford a introdus diferite metode de producere in masa a automobilelor si managementul in masa a unei forte de munca industriale, in special productia pe banda rulanta a automobilelor.

Cele mai cunoscute si populare modele Ford sunt:

SUS