×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Fiatasigurare rca ieftin fiat

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Fiat?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Fiat, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Fiat cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Fiat de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Fiat.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Fiat

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, fiat logoeste cel mai important grup financiar si industrial al Italiei. Sediul central al grupului se afla in Torino, regiunea Piemont, in nord-vestul Italiei. Istoria FIAT a inceput cu multi ani in urma, la inceputul industrializarii Italiei, proces in care compania a jucat dintotdeauna un rol principal. Din acel moment inainte, marca FIAT s-a raspandit peste tot in lume si s-a dezvoltat neincetat. Logo-ul FIAT poarta cu sine o semnificatie speciala: "nu este vorba numai de automobilele pe care le producem, ci si de traditia pe care o avem, descoperiti istoria FIAT alaturi de noi."

In 1979 sectorul auto se constituie intr-o companie independenta: FIAT Auto S.p.A., ce reuneste marcile FIAT, Lancia, Autobianchi, Abarth si Ferrari. In 1983 sunt achizitionate si Alfa Romeo si Maserati, prestigioase marci de masini sport.

Incepand cu 2005 Fiat a lansat o serie de modele care au adus marca italiana pe primele locuri in clasamentele de vanzari si care i-au redefinit identitatea punand deopotriva accent pe valorile sale emotionale, traditionale, cat si pe tot ceea ce insemna tehnologie de ultima ora. Grande Punto, Sedici, Linea, Noul Croma, Bravo si, recent, Fiat 500 sunt modele care au au adus noi premii de presitigiu si un nou suflu in interiorul companiei.

Cele mai cunoscute si populare modele Fiat sunt: Fiat Panda, Fiat Grande Punto, Fiat Punto, Fiat Linea, Fiat Sedici, Fiat Croma, Fiat Bravo, Fiat 500, Fiat Albea.

TOP