×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Daewooasigurare rca ieftin daewoo

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Daewoo?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Daewoo, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Daewoo cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Daewoo de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Daewoo.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Daewoo

Imbinarea a doua cuvinte a dat nastere denumirii companiei “Daewoo”. Unul este cuvantul de origine coreeana, dae, care inseamna MARE, iar cel de-al doilea , woo inseamna UNIVERS.

In anul 2002 GM a cumpărat majoritatea activelor Daewoo și a redenumit-o GM Daewoo. Deoarece brandul Daewoo avea o imagine foarte proastă, mașinile au fost redenumite Chevrolet pentru piața Americană și Europeană și Holden pentru piața Australiană. Sucursală parțială a GM, Suzuki a luat 14,9 % din Daewoo pentru a vinde mașinile ca Suzuki în America de Nord.

Cele mai cunoscute si populare modele Daewoo sunt: Daewoo Lanos, Daewoo Magnus, Daewoo Tacuma.

TOP