×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Cadillacasigurare rca ieftin cadillac

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Cadillac?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Cadillac, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Cadillac cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Cadillac de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Cadillac.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Cadillac

Cadillac este o marca de vehicule de lux, fondata in 1903 de Henry Ford, actualmente parte a concernului General Motors care se produce si se vinde in cea mai mare parte in SUA, in afara Americii de Nord, succesul nu e prea mare. Numele Cadillac a fost dat in cinstea exploratorului francez Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac, fondatorul orasului Detroit, Michigan in 1701.

In perioada interbelica, Cadillac era o marca de automobile lux, puternice si produse in masa pentru o clasa de beneficiari mai selecti. Dupa al II Razboi Mondial, impune un stil special care asociaza compania cu automobilul clasic american al anilor (1940 - 1950). In mijlocul anilor 1980, perioada in care exportul spre Europa si Japonia era in continua crestere, Cadillac revine asupra imaginii marcii si lanseaza Cadillac Allante, un convertible dupa designe-ul Pininfarina of Italy. Liniile aplicate Allante-i a influentat ulterior modelul Seville, unul de incredere a companiei.

O incarnare de succes a stilului Cadillac - Art & Science (A&S) a fost aplicat in 1999 modelului Evoq prezentat la Detroit Auto Show. In baza aceluiasi stil filosofic apare sedanul DeVille si Escalade in 2002 cu o completare sportiva.

Cele mai cunoscute si populare modele Cadillac sunt: Cadillac Escalade, Cadillac SRX, Cadillac BLS.

TOP