×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Bentleyasigurare rca ieftin bentley

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Bentley?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Bentley, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Bentley cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Bentley de la cele mai importante 12 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Bentley.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Bentley

Motors Limited este un producator britanic de automobile de lux si Grand Tourers. Bentley Motors a fondat in Anglia, la 18 ianuarie 1919 de Walter Owen Bentley. El a fost cunoscut anterior pentru motoarele de avion construite pe timpul celui de al II Razboi Mondial, cel mai cunoscut fiind Bentley BR1. Initial, compania era cunoscuta ca "the Bentley Boys" si si-a obtinut reputatia pentru performanta inalta in cadrul unor serii de competitii. In 1928-1930, se construiau in cantitati limitate modelele 6.5 L si varianta sportiva a acestora Speed Six. In 1930, a inceput productia celui mai scump si prestigios model al companiei – 8L.

Rolls Royce a adus Bentley in linia sa deproductie si design, astfel incat marca Bentley a devenit un Rolls-Royce doar ca fara semnul distinctiv si cu pret mai mic. Primul Bentley produs impreuna cu specialistii de la Rolls Royce a fost modelul 3.5L (1933). In 1936 apare modelul 4.5L construit pe baza Rolls-Royce 20/25НРsi Rolls-Royce25/30 НР. In 1980, Bentley a redevenit o marca separata de inalta performanta. In 1998, Rolls-Royce si Bentley Motors a fost cumparat de la Vickers (proprietar inca din 1980) de Volkswagen pentru suma de 430 millione Lire Sterline

Cele mai cunoscute si populare modele Bentley sunt: Continental , Mulsanne, Azure.

TOP