×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Audiasigurare rca ieftin audi

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Audi?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Audi, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Audi cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Audi de la cele mai importante 11 societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Audi.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Audi

Sigla Audi consta in patru cercuri suprapuse, care reprezinta cele patru marci membre ale Auto Union. Sigla simbolizeaza contopirea Audi cu DKW, Horch si Wanderer: primul cerc reprezinta Audi, al doilea reprezinta DKW, al treilea este Horch, iar ultimul, Wanderer. Anul 1950 a pus baza constructiei primului automobil produs de Audi in perioada postbelica Auto Union DKW. Din cauza lipsei de spatiu in Ingolstadt, Audi incepe perioada de expansiune si cumpara terenuri noi pentru a si extinde capacitatea de productie.

In 1980 ia nastere modelul unic Audi Quattro. Acesta se deosebea prin tractiune integrala perfecta pentru acele timpuri. Acest concept a fost folosit inainte numai la camioane si masini off road. Modelele bazate pe tractiune quattro au avut succes printre masinile sport si si au facut in scurt timp loc printre modelele preferate la Audi.

In martie 1994, Audi AG prezinta la Geneva, noul model pentru segmentul premium, Audi A8. Acesta este primul model cu caroserie completa din aluminiu. Din acel moment, un nou sistem de nume au fost utilizat pentru modelele Audi. Din acel moment Audi A80 a fost cunoscut sub numele de Audi A4, iar Audi 100 ca Audi A6. Aceste modele au fost urmate in 1996 de Audi A3 un model reprezentativ pentru clasa compacta. Productia pentru Audi A2, primul model scos in volum mare a inceput abia in iunie 2000.

Cele mai cunoscute si populare modele Audi sunt:

SUS