×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Livrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

Asigurare RCA ieftin Alfa-Romeoasigurare rca ieftin alfa-romeo

Ce inseamna asigurare rca ieftin pentru Alfa-Romeo?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Incheie acum o asigurare RCA ieftin pentru autoturismul tau Alfa-Romeo, de la ROMASIG Broker de Asigurare. Asigura-ti acum autoturismul Alfa-Romeo cu un RCA ieftin, rapid, eficient si sigur, totul online! Ai posibilitatea de a alege asigurarea potrivita pentru Alfa-Romeo de la cele mai importante societati de asigurare din Romania. Introduci datele din talon si in doar 3 minute afli care este cel mai ieftin RCA pentru masina ta Alfa-Romeo.

Livrare rapida si GRATUITA in toata tara!

Economiseste timp si bani! Comanda RCA online in doar 3 minute.

Istoria marcii Alfa-Romeo

Sigla Alfa Romeo se compune din două simboluri milaneze: șarpele familiei Visconti pe un fundal albastru deschis (ideea i-a venit unui tânăr designer din departamentul tehnic în timp ce aștepta tramvaiul în Piazza Castello, privind șarpele de pe turnul Filarete) și crucea roșie pe fundal alb, încadrate într-un inel metalic gravat cu "ALFA" (“Anonima Lombarda Fabbrica Automobili”) și MILANO, separate între ele de două noduri caracteristice dinastiei Savoy. ALFA ROMEO-MILANO este noua inscripție de pe bordura metalică a siglei după ce fabrica a fost cumparată de Nicola Romeo.

În 1920 a fost produsă prima mașină purtând sigla Alfa Romeo: Torpedo 20-30 HP. Forțele legii fac parte din clientela loială a companiei. Datorită performanțelor lor sclipitoare, mașinile Alfa Romeo sunt de fapt mașinile ideale pentru operațiuni de urgență precum urmăririle, blocajele și prinderea infractorilor. Poliția a ales modele diferite în cursul anilor: de la rapidul și elegantul “1900 Ti” decapotabil și până la Giulia verde militar în anii șaizeci. Aceeași opțiune ca și Poliția Italiană au făcut-o și alte insituții similare din alte țări: atât forțele elvețiene, cât și cele maleziene folosesc Giulia 1.6.

În Italia, Giulia înlocuiește modelul Giulietta, fiind la rândul său înlocuit, în anii optzeci, de modelul 75. Un producător de mașini, o marcă legendară, un microb contagios (cum spunea o campanie publicitară încununată de succes în 1970). Ce este de fapt Alfa Romeo? Orazio Satta, directorul departamentului de proiectare de după război și până în 1974, explica într-un interviu pe care l-a acordat în 1970: “Alfa Romeo nu e un simplu producător de mașini: modelele lui sunt mai mult decât mașinile construite în mod normal. E un fel de maladie acest entuziasm pentru ceea ce, în fond, nu este decât un mijloc de transport. E un fel de viață, e o manieră foarte specială de a concepe un vehicul motorizat. Ceva ce nu poate fi definit. Elementele sale sunt precum acele părți iraționale ale spiritului uman, care nu pot fi explicate cu ajutorul terminologiei logice. E sentiment, e pasiune, lucruri care au de-a face mai degrabă cu sufletul, decât cu mintea umană. Firește, unele din aceste elemente sunt pur și simplu mecanice, fiind astfel destul de ușor de identificat. Sunt concepte ce decurg din activitatea sportivă, unde excelența e indispensabilă”.

Cele mai cunoscute si populare modele Alfa-Romeo sunt:

TOP